Hejhej,
no, pa ste se le malo zbudile. Sem se že ustrašila, da ste pa zdaj res čisto vse pobegnile na FB in da bom počasi imela monologe v tej temi
.
abc123 me veseli za pregled
Za rabljeno opremo lahko pogledaš na bolhi, guguju ali FB, kot ti je svetovala že Michelle, od trgovin pa jaz vem le za Smrkolina ob Celovški v LJ (nasproti LPP oz. Mc Donaldsa). Sicer še nisem bila tam, se pa vsak dan vozim mimo in vem, da je tam. Voziček bom imela nov, ker so se moji starši prijazno ponudili, da ga kupijo, sem pa prek bolhe kupila posteljico, preko guguja pa nosečniški plašček in obakrat imela zelo dobre izkušnje.
Michelle moja tašča je v centru KP, sva pa na Obali res kar pogosto, še posebej poleti in jeseni, ker oba kot pravi ribi obožujeva sonce in morje. Glede na to, da bomo, kot kaže, dobili še eno ribo v družino (je tašča komentirala, da bo pri nas akvartij
), bomo poleti ziher precej dol. Pa že spomladi, če bo lepo toplo.
Oblačilca iz porodnišnice imam določena bolj okvirno. Ker tudi pri nas nismo čisto ziher glede spola, bo naša mala žaba zagotovo oblečena v zeleno
. Verjetno bo dete oblečeno v kavbojke in spodaj žabice, pa nogavičke in copatke, zgoraj pa bodi ali dva oz. bodi in majčko, čez pa jopico, pa še kapico. Če bom manj lena kot sem zdaj, bom do prihoda našega otroka končno spletla svojo prvo jopico, ki jo bo bebica imela za iz porodnišnice. Si zelo želim, da bi mi uspelo, samo še kaj bo treba narest v tej smeri. Upam, da ne bo preveč amaterska
. Bo pa zelena, kajpak. Zadnje čase mi zelo na zeleno vleče, tako pistacija zeleno... In ker je na Gorenjskem sredi marca lahko še kar hladno, imam pripravljen še en H&M topel kombinezon, tak rjav na medveda, da noter zapakiramo vse skup. Bundastega kombinezončka pa upam da ne bomo rabili. Če ga bomo, bomo ukrepali ad hoc.
Zdaj nas je verjetno že precej doma in ne hodimo več v službe, pa me zanima, če se še kateri zdi, da je padla v eno tako smotano rutino in da se dnevi kar ponavljajo. Moja služba je precej dinamična in zahtevna in ko sem ostala doma, je najprej šlo, ker sem si morala odpočit in sem "pucala zaostanke" pri pripravah na bebico, pa čiščenju, pa še nekaj stvari je ostalo za preselit. Zdaj po skoraj enem mesecu sem pa s temi zadevami prišla na zeleno vejo in čeprav se trudim, da bi bilo vsak dan malo drugače, se mi zdi, da samo pospravljam in čistim, opravim še kaj za sproti, kaj potelovadim ali se sprehajam, a se vseeno počutim strašno nekoristno. V petek je bilo tako hudo, da sem se kar zjokala mojemu, pa sva potem naredila tako, da je bila nedelja čisto drugačna, ker sem malo zamenjala okolje in šla na sneg in sonček v Kranjsko Goro, pa še plavat v bazen. Kako se druge spopadate s tem? Ne gre za dolgčas, meni ni doma nikoli dolgčas, ampak za občutek nekoristnosti.
Joj sem se razpisala. Nič, grem malo k mojim na Gorenjsko. Menda imajo lep sonček gor, tu v Lj je pa oblačno...