Hvala za lep sprejem in čestitke.
trixxy, ne zaenkrat naj bo tudi to skrivnost.
uuu, tippi, 10 jih ima
, joj to je enkrat več, si sploh ne predstavljam
. no, s petimi je zelo luštno, bomo videli kako bo s šestimi.., verejtno še lepše, dolgčas mi ni nikoli. drugače jih pa jaz kar nekaj poznam s 4 + v moji okolikci. se mi zdi, da se jih spet vedno več odloča za več otrok.
pa srečno z as
urška tudi tebi čestitke za ponovno nosečnost in vse dobro naprej
vraže so res zanimiva stvar, meni so še vedno zgrešili
voziček, mi smo imeli že vse možne, quinnyja, pa jane, pa peg perego pliko in nek chicco. še najbolj sem bila zadovoljna s peg peregom, ki pa sem ga sedaj podarila naprej, ker uporaljam marelo za našo 13 mesečnico. Ni je čez marelo
Je pa res, da za kakšne terena za v hrib pa ni, tako da v hribe se nosimo v nosilkah. iMAM pa še vedno doma enega za dvojčke, ki sem ga dobila in bom kar tistega uporabjala na začetku, ker ima notri še tak mehki del za dojenčka. Košare pa nisem imela, rezen pri prvih dveh in je sedaj tudi verjetno ne bom.
kg, hehe, jaz še nisem po tazadnji nosečnosti prišla na mojo težo, tako, da imam sedaj že od prej 2 plus sedaj 3 +. Je pa res, da imam na začetku res neverjetno velik apetit in nenormalne kombinacije.
krvaveče dlesni - tudi meni so karvavele kakšen teden nazaj, sedaj ne več. no, v vsaki nosečnosti so mi tako.
pikicastonogica, vse najboljše hčerkici in uživaj v peki tortice, še bolj pa na zasluženih počitnicah
mi bomo tudi med počitnicami vsi doma, ampak se bomo glede na vreme potepali naokoli. za več dni skupaj ne moremo, ker imamo v bolnici dedija.
glede zadihanosti je pri meni isto s stopnicami, ampak hrib mi pa ni problem
tako sedaj je pa čas za budnico.
užvajte