IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: katniss
Vegeterijanci ne jedo rib. Kvecjemu jim lahko reces pesceterijanci, ce se drugemu mesu izogibajo, vseeno pa niso vegeterijanci. Vegeterijanci ne jedo nobenega mesa (se pravi tudi rib ne, ker so meso), vseeno pa jedo hrano zivalskega izvora (jajca, mleko ipd.)
Vegani se pa izogibajo vsemu, kar je zivalskega izvora, se pravi tudi medu recimo.
jaz osebno se strinjam s tem, da vegetarijanci niti rib ne jejo, jih tudi sama ne, samo poglej v VSEH gostilnah in v vseh bogigavedi kje, kjer prpravljajo hrano vegetarijanske menije ... so na njih t+robe ribe in še 1x ribe .... in to uupravičujejo s tem, da tibe niso meso, ker os kao hladnokrvne živali la kako e ...sej ne vem
Ja, sem ze slisala te razlage od gostincev. Po moje to kaze na to, da nimajo ravno vseh pojmov glede hrane urejenih ampak ok. Ce jim uspe to na tak nacin prodat, tudi prav.
Je pa moj moz vegeterijanec in vedno zmajujeva z glavo, ker nama v Sloveniji vedno ponujajo ribe, medtem ko to drugje res ni vec problem. Zato tudi moja reakcija na to, sem res postala malce obcutljiva na te zadeve
Jaz osebno vecino casa jem vegeterijansko vendar mi je zdaj v nosecnosti zadisalo meso. Seveda spet same packarije za sendvice delat
Hihi, tele napovedi za spol so prav lusne! Se spomnim, da ko smo bile se majhne puncke, smo gledale, ce imamo luknjico v bradi. Potem je to pomenilo, da bomo enkrat dobile hcerko...
Tippi: tudi mene zadnjih par dni kar naprej nekaj trga in cutim kar precejsnjo napetost v trebuhu. Sem pa ze prejsnjic vprasala babico o tem in je rekla, da je to povsem normalno, se posebej pri prvi nosecnosti. Se pac mora vse umaknit, da se otrocku prostor naredi. Jaz prav cutim vcasih, kako se mi vezi pretegujejo in zategujejo.. Prav hecn obcutek.
Tako, da kar mirno naprej.
Takole, jaz pa morem it spakirat. Greva na mini oddih!