IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Princess, to pa ti verjamem ja. Pa saj bo boljše. Sem sigurna, da ko se ti bo prvič nasmehnil boš čisto pozabila na vse
.
Prvi nasmeh sem že doživela

In res drži, da vedno, ko se mi nasmeje, pozabim na utrujenost. Res ni lepšega kot pa nasmeh dojenčka, ker tako mi da vedet, da je srečen
Upam, da mi uspe ta nasmešek še slikat.
HelenaLena, včeraj zvečer se je potem tak pokakal, da sem presenečena, da je plenička zdržala

Prav za dva dni skup

Mislim pa, da ga ta Aptamil zapira. Sprememba je bila, da sva šla iz navadnega na Aptamil proti krčem. Mogoče mu tukaj nekaj ni pasalo. Kar se pa mojega mleka tiče, pa mislim, da ni krivo za krče, ker ful pazim kaj jem.
Zjutraj mu dajem še te Plivit kapljice, ampak nekak dvomim, da bi bile krive za krče, ker ti dve kapljici verjetno nimata tako velikega učinka. Ali pač?

Drugače pa vseeno razmišljam, da bi jih zamenjala za Oleovit, ker sem tudi slišala same pohvale. Koroške kapljice tudi imam in so zakon. Brez njih dneva in noči ne bi preživeli. Pa to Biogajo mu tudi dajem vsak popoldan pred hranjenjem. Mislim, da že preveč vsega dobi
Minca_n, hvala za nasvet! Si bom zapomnila za drugič, ko bo spet zaprt. Pa moram mu dajat po žličkah? Ne na flaško? Sem kupila čaj iz komarčka, kumine, itd. ampak ga ne mara ravno najbolj. Misliš, da lahko kar tega sladkam, al mora bit prav kamilični čaj?
Pa saj je normalno, da pride kaki dan al pa noč, ko ga fejst matrajo krči in se joče v eno. Je treba to dat čez. Drugače pa je prav priden fant
Zdaj sem ga ravno položila v posteljico, vklopila vrtiljak in zdaj on to na veliko občuduje, jaz pa upam, da kmalu zaspi
Nočko mamice & nosečke