Pozdravček
Kako ste? meni je zdaj suuuper, ko ni več take grozne vročine, lahko karkoli delam pa se ne rabim vsest po 20 minutah.
Sem bla danes ultra pridna, pomila vsa okna,pobrisala prah, vse stvari dala iz omar, sortirala kaj rabim in kaj ne, nato ostalo zložla nazaj v omaro... Na koncu sem še po tleh obrisala.
Bejbi je celi dan bi bolj miren, zdaj ko sem se pa umirila pa je on začel brcat in delat prevale
je kr močn postal.
porod nevem al se edina tukaj, ampak tega me je grooozno strah.
Ko sem gledala slike porodnišnic in porodov sem se kr trest začela, tak grozn občutek sem dobila, težko sem dihala...
Pa niti nevem česa me je tak strah.. Neka mešanica bolečen,da nebo šlo vse po načrtih,da bi predolgo trajalo...
Konc koncev pa niti ne vem, če bo mož lahko šel z mano.. Ima tako službo,da mora bit 24 ur na dan na voljo in se težko uskladi.
Imena oooo, to pa bo še kar nekaj vode preteklo preden se bova dokončno zmenila
Imama ožji izbor za fantka in punčko, čeprav so nama na MF 100% napovedali spol, ampak mama še vseeno skrito rezervo.
Brina, Tija, Eva, Vita, tut Lara
Aljaž, Filip, Svit, Vid, Tim
Je blo že težko skrajšat na 5 imen za vsak spol, kaj šele tistega dokončnega izbrat
Šola za starše grema septembra. Mslim,da je čisto dovolj hitro. edino zdaj ko berem,da so dolga in dokaj nezanimiva predavanja me malo skrbi, kako bom sedela tak dolgo pri miru