IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
Paštetka, a uradna oseba, ki npr. izdaja osebne izkaznice je pristojna za red v vrsti pred njenim okencem? Res?Krajevno? Stvarno?
Ne, ima pa veliko večjo moč in možnost, da naredi red, od tebe. . Lahko mu reče, da se postavi v vrsto. A, ne? ne rabi mu vzeti dokumentov, dokler ni na vrsti? je tako?
In ja, sem doživela na CSD, ker je precej takih burknežev zaradi te nove zakonodaje, da je uradna oseba poklicala varnostnika in ga odstranila, ker se ni hotel postaviti v vrsto. Zakaj tega ne bi mogla storit?
Pa ne se zdaj obešati na vsako besedo, ampak poskusi primer razumeti v kontekstu.
In kaj boš ti reva v vrsti naredila? Mu rekla, da to ni kulturno? Kaj ti bo rekel pred vsemi: Brigaj se zase. Boš poklicala policijo? Kaj lahko ti storiš? Tudi, če ste trije v vrsti in ga odneset__e nazaj v vrsto, vas lahko toži za napad, ker nikjer ne piše, da ne sme tam stati... e vidiš...tako je to v naši državi in jajcanje z ljudmi brez hrbtenice, brez kulture...
Če komu paše takšen način življenja in mu to je to omogočeno, zakaj pa ne. MEni ne paše, in tega zato ne počnem, niti ne učim moje potomce.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 12.9.2012 14:11:13 >