Živijo!
kako smo? Kdo rojeva? Madonca, dajte no, ostali čakamo novičke!
Mi smo kar ok, spali bolje, mala je zaspala ob 22h, se zbudila ob 3h, se eno uro in pol šli dojenje, previjanje itd., potem je spala od 4.30 do 7h, pa spet dojenje in dremanje do 8h.
Čez dan zelo malo spi, jo skoz nekaj zvija, se vidi, da je zaspana, pa ne more spat.
Sva šli spet na sprehod, z ruto v mesto, dve urici ... Sem nazaj prišla čisto sesuta. Uf. paše hodit, ampak potem je človek kar utrujen. In valda hočem zadremat, ko pridem domov, Aurorka pa ravno takrat noče spat sploh! Jo zvija, kolca se ji, nervozna je, zavrača dojke, potem vleče, pa spet zavrača, kaka itd. Potem so pa že otroci doma
Zdaj pa kuhamo, delamo sokove ... (Aurorka pa spi, driskica!)
Ninika
ja, sem prebrala na nekem forumu, tako da vedno najprej pristavim k tisti dojki, ki jo zavrača. Večinoma jo kar sprejme, vsaj za nekaj časa, razen popoldne - takrat je popolnoma anti.
Sover,
super, da je Karla tako pridna. To pomeni, da si naspana? Meni najbolj manjka prav spanca
Imaš pa prav s "sindromom prvorojenca". Sem ravno spet danes razmišljala, da so prvi hočeš nočeš z**bani ... Abel je čisto ok glede tega (pozornost itd.) Ker nikoli ni bil edini. Agata je pa neznosna. In ne verjamem, da se bo kdajkoli unesla.
Ste pa pridne s tem počivanjem! Jaz nisem skoraj nič - kot prvo, okoliščine ne pustijo, kot drugo sem pa tudi težko pri miru. Na trenutke res pretiravam, a ne morem cel dan viset v bajti!
Krčenje maternice
ej, meni pa ni NIČ bolelo, še čutila je nisem! Sem nekje brala, da zna Arnica pomagat - sem jo začela jemati takoj po porodu. In res, čisto brez bolečin. Nasploh sem fizično zelo hitro okrevala, presredka ne čutim več. Čišče imam še malo (po včerajšnjih trebušnjakih se je spet malo ojačala).
Danes sem se gledala v ogledalo in sem se spomnila nate, Lethe - a glede trebuha še vedno vodim?
ALi si me že prehitela ... Takole je videti 12 dni po porodu
Mogoče je zjutraj malo bolje, ko je prazen (slaba tolažba
)
Nič, grem, držite se, pazite nase, tiste, ki ste čez rok, pa čim prej v porodno!