Ojla!
Naš Aurorec je tudi ok spal - od 22h do 3h, pa od 5h do 8.30. Edino ubijalsko je to nočno dojenje, traja uro-uro in pol, pa še preoblačenje, potem ji damo še dodatek, če slučajno ni sita (spije bolj malo).
No, ampak mi nismo naspani, ker je Abel ponoči bruhal ....
Tokrat ni virus - hvalabogu -, nekaj čudnega je pojedel. Pobruhal posteljo, jogi, dve pižami, skratka
Glavobol po porodu
a katero muči? Zame je to popolnoma novo, po prvih dveh porodih me ni, zdaj pa vsak dan.
Sem malo poguglala in vidim, da je to dokaj pogost pojav. Pušenjak omenja celo neke tumorje (benigne, povezane z dojenjem) - sem raje nehala brat.
Ne vem, kaj naj. Če se po tednu-dveh ne bo izboljšalo, bo treba na akupunkturo ali kaj takega ... Še vedno sicer upam, da je to samo od neprespanosti.
DRugičudež
blato lahko zadržujem, ni pa tako, kot je bilo. Ne čutim vseh mišic ali kako bi to opisala. Upam, da se bo še normaliziralo - če pa ne, pa tudi ne bo hude krize. Se bom pač vsakič ob veliki potrebi spomnila na svoj turbo porod
Pa seveda držim pesti, da se je mali obrnil!
Zoja
ma ti si imela pa res smolo
Tele viroze, mastitisi itd ... Ti res ne zavidam. Upam, da se spraviš k sebi. Najhuje pa je, ko so (starejši) otroci bolani. Takrat je živa muka.
Saša, Sover
lepe ritme imate! Jaz upam, da bo pri nas kmalu podobno (upanje umre zadnje
). Podnevi sicer spi, a navadno popoldne, od 17h dalje, ko sta druga dva doma, tako da mi to ne pomaga kaj dosti. No, razen seveda, da lahko v miru skuham, nahranim Abela, ju malo mrcvarim
Mmm, mi imamo doma ful lubenice, melone, češenj ...
Komaj čakam, čeprav me še vedno zvija in moram tu in tam na stranišče.
KG
Blagor tistim, ki jih - zaradi dojenja - kar tako zgubljate ... Pri meni je vse nasprotno, lahko jem zelo zelo malo, pa teža med dojenjem stoji.
Pa hodim vsak dan itd., pa nič. NO, bomo že, čez kak teden dva bo, upam, čišča popolnoma šla in odprem plavalno sezono
NIč, tamala se je podojila in zaenkrat drema. Grem poskusit kaj narest.
Moram pa povedat, da nimam NIČ časa, bajta je v razsulu, birokracije me čaka cel kup (v zvezi s statusom), polno imam neodgovorjenih mejlov. Obup!