Večer punce!
Torej, naj prvo poročam...pregled...začuda je tehtnica pokazala "samo" 4,2 kg plusa od zadnjič
Res sem bila tešča, ampak sem se bala, da bo kar 5 ali celo 6 plusa... Zdej mam 67,4 in opozorilo, da se v enem mesecu pač ni pametno toliko zredit in naj manj jem... No, to mi je sestra priporočila, G še opazila ni
Se moram še bolj pazit, ampak po tem vikendu
Pritisk standardno na dnu 95/70... pa še kavo sem spila preden sem šla
Drugo bp, mi je srček poslušala, malo pošlatala spodaj in pogledala, ali je maternica dovolj visoko... Naslednjič pa UZ 25.4.
Potrdilo o PDP.... menda si je treba zdaj skopirat stran iz materinske knjižice in s tistim uveljavljaš porodniško.... Js sm leta 2010 dobila potrdilo o PDP, leta 2011 sem nesla samo materinsko tja, zdaj je menda treba že kopirat
vsako leto nekaj novega... Kaj vas še muči? Očetovski dopust...vlogo oddaš kar skupaj s porodniško, datume pa valda sporočiš naknadno... Očetovstvo... midva sva ga enkrat pred rojstvom urejala, enkrat po rojstvu...dvomim, da kdo komplicira zaradi tega, sploh v podjetju, ampak ok, nikoli ne veš in mogoče je res bolje to prej uredit kot potem... Mi bomo spet morali tja na občino, kaj češ, ni dnarja za štalco, niti za poroko... Bolniška... ja % se res nižajo, ne poznam pa točne številke, žal...
Lethe, upam, da si danes kaj boljše volje in da si kupila kaj lepega
Tudi ti poročaj!
Ursonok, vsak dan pač ne moreš bit 100% Je pa res, da ko si
ti tako meša glavo... js tut preveč po teh forumih zabijem čas
Pa včeraj je moja prijateljica rodila punčko, tudi malo pred rokom, ima mala sicer "že" 2400 g, ma vseeno tako drobčkeno bitje... Ni mela dovolj plodovnice in so ji kar sporožili...mi ni nič kaj všeč tako umetno sproženo, samo kaj češ, važno, da je dojenc v redu
Ursika_ursi,
za seznamček...se moram še dopista gor, ampak zakon, da si ga osvežila
Šibam!