Pozdrav!
Kje sem ostala?
Aha, rubrika dvojčica pametuje
Torej, Lethe... komplet za iz P vsebuje stvari, ki jih bebi rabi oblečene, da topel pride domov
Ker bo poletje, boš verjetno rabila kak bodi z dolgimi rokavi po možnosti na preklop (meni so itak ful zakon ti bodiji, ker so
) zelo nekooperativni, ko je treba stvari čez glavo vlečt in jih je lažje z boka bok valit/, hlačke + štumfke ali pa une hlače s stopalkami, kako majico za na vrh, kapico, dekico za pokrit za tista dva metra do avta... Vreme je včasih čudno, lani je bil začetek junija še kar mrzel, konec pa že tam blizu 30 stopinj, tako da je težko rečt, koliko natančno boš rabila... Meni so v P rekli za ta prvo k je 21.6. rojena, naj dam dva rokava, tako da smo morali dat en bodi in čez majičko + hlačke s stopalkami... kapica...pokrili z dekico in šli domov... Doma pa smo kar hitro začeli en sam rokav prakticirat... prve dva meseca mislim, da sem mela dolge rokave, pol pa že bodi s kratkimi... Smo pa meli 56 cifro, rojena je bila 50 cm, glih fajn za prve dva meseca, ker na začetki kar hitro poganjajo (tudi tam 4 cm na mesec)... Ta druga je bila rojena 56 cm pa smo kar 62 morali met... Banjica/čebriček...čisto po okusu...meni je banjica bolj všečna, pol ko sta bili malo večji, sta radi malo čofotali noter...čebriček je pa menda fajn za tiste redke izjeme k ne marajo kopanja...vn in noter...dosti jih priporoča stojalo za banjo, da ne trpi hrbet, mi smo kar na mizi kopali, je pa pol hrbet trpel, ko je moj nesel vodo zlit v banjo
Duda/cuclji... težko rečem...mi smo pri ta prvi sprobali vse možne dude, nobene ni hotla...ta druga je pa sesala, kar si ji dal... do 6. meseca je itak v redu met dudo, ker spodbuja sesalni refleks, js sm pa tut mela kot znak , da je treba it spat... Smo pa uporabljali dudo od Nuka in od Mam.... Od Nuka iz kavčuka in od Mam iz silikona... Cuclji podobno, eno flašo sem dobila od Aventa, ko sem kupila prsno črpalko in sem tisto uporabljala,,, pri ta drugi pa sem kupila Tommee Tippee, ker ma kao cucelj podoben joški... sploh sem pri ta drugi več uporabljala flaško, da nisem bila skozi vezana nanjo, ta prvo sem pač skoz s sabo vlačila...
Pižamice... meni so simpatična oblačila iz dveh delov, se pravi, bodi in hlačke...lažje za preoblačit in previjat... pižamice smo redko rabili... bolj potem, ko sta bili večji in ponoči ni bilo treba previjat... no, sej na sploh sem malo previjala ponoči, ampak kdaj ko se je dete pokakalo, je bilo pač treba...
Nogavičke...odvisno koliko hlačk s stopalkami boš kupila... sem pa jaz kar rada prakticirala bodi + nogavičke, ko je bilo toplo...ene 4,5 parov za začetek bo kar dovolj, pol lahko že dokupiš...
Frutabela... meni so zdej ta nove noro dobre...no tut ta stare so mi všeč
vilinček pikepoke
glede previjanja...js mam tut otroke z majhno razliko, previjala pa sem obe na previjalni previjala, res pa sem stvari od ta večje dala en predal nižje... lahko previjaš pa res kjer hočeš, previjalna je pač praktična, ker mam tut cunje za preoblečt pa pleničke pa ostalo šaro (bepanthen, vatke...) Naše dve spita v pižamicah brez nogavičk, ker mamo odprto okno ponoči...spimo vsi v eni postelji, tako da je situacija verjetno malo drugačna...Drgač nisem nek pristaš teh spalnih vreč, no moji dve nista
sem dala raje bodi s kratkimi rokavi spodaj in pol pižamica na vrh...ko je ratalo toplo, sem skenslala bodije... Aja, jajčka pa smo tut mi baravali, ta večja (2,5 ) je bila navdušena...tamala (kmalu bo 14 m) bi tut pomagala, ma smo jo raje odstranili na varno
Zoja83
za novičke... pa dej se no malo več javljat
ursonok... adijo pamet sanje...js sm tut enkrat sanjala, da sem z rokami sama pijela otroka, ko se je porajal
Zdej grem pa ta večjo skopat, uffa roman
Lepe praznike vsem!