IZVIRNO SPOROČILO: majdy
Drugače pa se mi zdi da sem nekje zaledila nekoč, da prevelika koncentracija hormona vpljiva na pravilen rezultat testa in naj bi se urin redčilo za pravilen rezultat??
Hmmm, to sem tudi jaz nekje prebrala in to pred kratkim, da zaradi preveč hormona test dobesedno "odpove"...
PUNCE kako ste kej? res smo neaktivne klele gor... taprave penzionistke :) jaz vas sicer berem, ampak zdajle tele dni res nisem imela časa tipkat...
ena je spraševala, če kaj športamo... hjaa no, jaz vsako jutro tečem od bloka do avta... cca 20-30m odvisno na keri strani parkiram

... res bravo jz!!! pa še to ne bi, če neb vsako jutro do zadne minute poležavala v pojstli
in še en

zame, tud jaz sem v klubu "navali na hrano" :)))... v prvi

sem prve tri mesece umirala od slabosti... no nakoncu sem se v 6ih mesecih zredila za 25kg... samo tok za info.

in prov sama seb sm bla seksi z unimi (.)(.), škoda k je pol vse dol padl, sam rit mi je ostala... no zdej mi očitno slabo ne bo... trkam... pojem pa itak vse kar vidm... v službo sem začela hodit v trenirki... jaoooo... pomoje bom šla do julija lih za 40 kil gor... in pol me bo raznesl

joooj komi čakam
a ste začele kej knjige listat... jaz si ne morem kej, da vsak večer pred spanjem ne preberem "gradivo za tekoči teden"
in to eno in isto berem celih 7 dni, kšn list naprej al pa nazaj... in ko grem v nov tedn spet isto cel tedn :)))
tud sama sem začela razmišlat, da bi počakala do konca, da zvemo kaj mamo, sam moj

je tak firbec, da pomoje nav šlo... bomo vidl...
a že kej čekirate imena? mi bomo verjetno spet mel veeeliiikeeeee probleme