Ojla punce! :)
ta*mala, tudi z moje strani en velik objem... Želim ti vse najboljše, tako pri okrevanju kot pri naslednji zanositvi. Vesela bom, če se nam boš še kaj oglasila, čeprav je sedaj zate boleče obdobje. Ampak vsaj sporoči nam, ko se boš pridružila kakšni novi skupini nosečk, da bomo vesele zate!
Joj, pravite, da smo bolj lene s tem forumom.... Jaz sem včeraj porabila eno uro, da sem ploh vse prebrala od mojega zadnjega posta :) še dobro, da ste ene bolj pridne, da se vsaj kaj dogaja...
Z vrtcem v naši občini zaenkrat še ni tak problem. Sicer ni nujno, da dobiš mesto, ni pa še takšne panike, da bi mogli še nerojenega otroka vpisati.
Sicer pa v prvi nosečnosti nisem imela nobenega, ma prav nobenega znaka, da se kaj dogaja! Tale nosečnost zdaj je pa prav po JUSu! Berem nosečnosti po tednih; piše, da bojo ta in ta teden začele bolet joške in evo - mene so tko bolele, da sem jih komaj okrog nosila - no, me še. Piše, da se z 9. tednom začne zabasan nos in evo - danes samo šmrkam in kiham in imam velikega in rdečega kot pijanci. Slabosti: celodnevne. Prebava: nikakva. Utrujena sem tolk, da komaj zguram dan. Piše, da je redkost, ampak da se zgodi, da se pojavijo bolečine v križu - itak da jih mam! Take, da vstajam in se usedam kot stara mama.
Glede imen je pri nama čisto isto, kot je ena že napisala (sem iskala za nazaj, pa ne najdem katera :)) - za punčko imava še od prve nosečnosti, za fantka pa pooojma nimam in bo spet kreg do zadnjega - še v porodni, če sklepam po izkušnjah :)
Eno vprašanje imam: a mislite se sme uporabljati lubrikante pri SO med nosečnostjo? Sej ne more nč škodit, ane? :)
Heej, pikapoka35! Evo me! Glede patološke se pa nič ne sekiraj! Imajo fuuul udobne ležalnike - fotelje :) Tam preležiš en dan vsake tolk, medtem ko te furajo od enga pregleda do druzga :) mal heca... če se bo res pri obema izkazalo, da bo to potrebno, se bova pa tam zabavale ;) Sicer pa resno, pazi nase! Počivaj in veliiiiko pij!
No, bom od sedaj bolj pridna z javljanjem!
Imejte lep dan!