IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: mika
V ljubljani je menda okrog 500 protestnikov.... poglej na 24 ur
Ja, jaz sem šla takoj na Twitter... tam si z vsem na tekočem. Baje so se (kolikor jaz vem prvič
) združili Viole in Dragonsi v Lj. Da napišem, da so to seveda nepreverjene informacije, ker jaz nisem TAM, da bi preverla kaj se res dogaja. Pišem kaj pišejo... do zdaj so se lagali samo ministri in župani
Če bo kateri slučajno kaj šlo v nos
Huh... bojim se, da bo spet nekaj nasilja. Policija je že po mestu.
A ni to že skoraj 500 ljudi potem....?
Z Jankovičem, ki je prišel tudi na protest in protestirat

je to nekaj čez 500, ker je privedel verjetno tja še kake svoje strankarske kolege, družina pa je itak na Cipru na dopustu.....
In hipotetično, če pade vlada (kar mislim sicer, da se ne bo zgodilo še zdaj, ampak bo verjetno padel le Gorenak in na koncu bo Kangler vseeno padel, čeprav se brani z vsemi štirimi)......kaj potem.....?
Kdo nas bo vodil na naslednjih volitvah....? Zoran Jankovič, ker jaz druge alt_ernative ne vidim, Danilo Turk nemara

......Pahor baje ni sposoben in bo itak predsednik, Virant tudi nima jajc, Žerjav odstopa z mesta predsednika stranke....ostane le še Ljudmila Novak, ali pa Kahl Erjavec.....razen seveda, če imajo demonstranti kakega aduta v žepu, z grozno karizmo, ki se bo povsem pošten, pojavil od nikoder in očaral v mesecu ali dveh slovensko volilno telo ter rešil Slovenijo pred recesijo in krizo vrednot......
Vem, da se moja vprašanja zdijo nekaterim smešna, vendar poleg srca, je dobro včasih tudi razum poslušati......
< Sporočilo je popravil liliana -- 27.11.2012 19:04:58 >