Danes ste pa bile pridne čveke
, je bilo kar nekaj za prebrat.
Glede telovadbe, tudi meni je super TNZ, se fajn naskačeš in razmigaš, pa pilates (sem včasih hodila), ki ga je predlagala asyka se mi zdi tudi zelo fajn. Sicer čisto drugi tip vadbe, umirjen, dela pa res celo telo. In to tudi takšne mišice, da sploh ne veš da jih imaš, ugotoviš drug dan, ko jih začneš čutit
... Trenutno hodim samo na TNZ, 1x tedensko, več mi ne znese-ni časa, nimam varstva. Mislim pa da je organizirana vadba super-sploh za tiste, ki že imamo doma
, ker drugače se ob otrocih težko zraven spraviš. Pa vedno imaš nekaj za delat, itd. Tako pa imaš plačano telovodbo-imaš neko obveznost da greš in to je to. Ko bo lepo vreme, bom probala še kaj tekat in odločila sem se da si nabavim kakšno sobno kolo. Ko maladva spita, lahko izkoristim čas in malo potreniram.
Pa mislim da je to zelo pomembno. Vadba ti da dodatno energijo, te dvigne in motivira. Imaš več energije....kot nasploh skozi kakšne dodatne dejavnosti, ki popestrijo vsakdan (npr. knjige, tečaji,itd.). Mislim da, če si mamice za to utrgamo magari samo urco, dve na teden (pa seveda tudi ostale-samo ostale lahko malo več časa temu namenite), nam to veliko da in nas dvigne ter tako bolj kvalitetno živimo in lahko tudi več damo-otorkom, partnerju, sebi, vsem. Ljudje smo v končni fazi radovedni, smo družabna bitja in radi raziskujemo in se učimo-mislim da smo takšni po naravi in to nam da potem tudi veliko zagona za vsakdan in vsakodnevne obveznosti.
Drugače pa mamica deklicam, kak teden po vgnezditvi bi moralo že pokazat +. Zdaj če je tisto v ned. bila vgnezditvena, naredi test to nedeljo, ta bi pa po mojem res že moral pokazat pravi rezultat. Ali res najkasneje 11 dni kot je napisala darhaha.
Je pa tudi meni ta tema fina in sproščena, rada vas pridem prebrat in malo počvekat
.