Zadnji članki

Prvi dojenčkov nasmeh - kdaj?
Eden lepših trenutkov staršev je, ko opazijo prvi nasmeh svojega malega dojenčka. Je pa ta dogode...
Vse o dojenčku

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, sp...
Počitek in spanje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

tko d ja, kar se daril tiče, jaz dam za torto
pa včas kako flašo, k vina ne pijeva pa jih je treba v promet spravt
Najprej tole: snowgirl, 24, 1
, Domžale
nas je samo moje žlahte točno 26kom, praznujemo pa vse rd. Godove res ne ampak smo tud glede rd tko dogovorjeni da odraslim prinesemo cela družina nekaj za max 10€ (kakšna kava, vino, kakšen šampon in kej takega), za otroke pa pač tolk kot je vsak pripravljen dat. No, v jan, feb in mar praznuje več kot pol vseh, tko da je kr kriza. Ampak pač gre. Meni je lepo, ko se tkole dobimo, mal nasmejimo itd. Smo že hotli ukinit te rd, pa smo ugotovili, da smo že tako skoraj sosedje, pa se nič ne vidimo in da so pač rd priložnosti, da se vsi zberemo na kupu. Tako da, važno je kaj daš iz rok, naredi sama kaj. Jz večkrat ugraviram kakšno stekleno vazico, sama delam svečke ipd. Pa je potem handmade, unikat pa še iz srca.
ali
, Maribor
je bila ta mesec zelo hecna. Za moje pojme to sploh ni bila, samo kaj ko je testek danes pokazal samo eno črtico. Vlekla se je od prejšne nedelje a ni bila konkretna krvavitem. Malo več je je bilo edino v petek na dan kulture.
. Ga čisto zastopim.
nisva nič. Jaz imam enak občutek, da so tele domače naloge prava nadloga. Včasih enostavno pač ne znese.
Sicer je pa moj mnenja, da če enkrat
. Prvič se je sicer takoj prijelo, vendar sva