IZVIRNO SPOROČILO: pupika29
Drugace pa, punce moje, glede kilogramov in hujsanja...dejte pit limonado. Nesladkano. Pa opazujte in se cudite...
Ce jo zelodcek slabo prenasa, dodajte malo soka pese (vsebuje precej naravnega sladkorja in bo bolje za zelodec, da ne bo prevec kisline) ampak sicer pa...resno LIMONA dela cudeze...

evo takoj probala
bi res rada prišla čim bližje začetni teži preden zanosim - da ne bo potem prehudo...
drugače pa komaj čakam pomlad in potem poletje! čeprav ne vem kako bo... če bom noseča, bom takrat ravno v prvem trimesečju - slabost in vročina
od prejšnjega poletja pa tudi nisem imela prav veliko, vsaj od prve polovice - sem rodila julija, potem pa okrevanje... pa zelo "švoh" sem bila po porodu in mi ni pasala vročina, pa tudi z novorojenčkom se je moraš izogibat! sem pa potem jesen bolj izkoristila!
vseeno upam, da bi zanosila nekje v aprilu ali maju - vendar dvomim, ker kot sem že omenila še ni
in tudi nimam občutka, da jo bom kaj kmalu dobila. no narava že ve!
takrat ko bo bo ravno pravi čas
oh tale moj mišek

, rogovili po dnevni sobi kot da bo konec sveta!
moram rečt, da se glede na to, da še 8 mesecev ni star, zelo lepo zna sam igrat in zamotit za nekaj časa. seveda, ga moram imeti vedno na očeh... tale post tako pišem že pol ure!