Sem nekje tvoje višine-kak cm. manj. V prvo sem se zredila okrog 20 kg. celo malo več, imela sem velik trebuh, predvsem trebuh. V drugo se mi je trebuh poznal prej, ampak mi potem ni tako hitro rastel. Zredila sem se samo okr. 5 kg. Sin je bil sicer 600g težji, ampak vseeno, razlika v teži v obeh nosečnosti je bila 15 kg

. Obakrat sem z dojenjem v roku 6 mesecev spravila kile stran. V prvo sem šla celo krepko pod prejšnjo težo, ker sem zelo morala pazit kaj sem jedla. Je pa po mojem vse odvisno od dednosti in same nosečnosti.
Hujšanje, evo bom se zgleda primorana pridružit. Ker sem vsak dan zadnja 3,4 meseca pridno papala kekse, čokolade in podobno se je zdaj začelo pa poznat

. Malo me poročni prstan tišči in prav so mi ene hlače, za katere si ne želim, da bi mi bile prav. Sicer ni še neke sile, ampak zgleda sem kakšne 3 kg gor dobila. Torej najprej sladko stran, pa zmanjšat kruh-moj prvi korak, ob vadbi seveda, potem pa bomo vieli kako naprej. Mogoče tudi to limonado sprobam, samo kaj ko mi ni ravno všeč, sploh pa nesladkana

. Ampak nekaj bo treba.