IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka
Asyka..nlb je katastrofa! Jaz sem sla odnjih zaradi takih budaleštin. Ce mas varianto probaj tudi skb, tam so zadnjecajte se najbolj dostopni. Pred casom sem imela racun na nlb in tudi kredit...in sem se tudi odlocila da ga prej izplacam..smo se lovili glede obresti v nedogled in ko je bilo koncno vse poplacano sem smatrala da so mi racun tudi zaprli ker smo o tem govorili..dobivala nisem nic obvesti nic izpiskov itd. In letos oni meni posljejo da imam slabih 50eur nedovoljenega minusa na racunu???? Meni so se res tekom vseh let prav gor postavli. Menjaj banko!
Moj oče pa je ravno zaradi milijon in ene zadeve (ki so jo ponujali pa niso, pa so vedeli pa niso vedeli, itd.itd.) šel z SKB-ja...zgleda je kar različno, mogoče tudi od zaposlenih odvisno. Zdaj je na Delavski hranilnici; jaz tudi. Imam osebni in poslovni račun tam, zaenkrat so zelo korektni, imajo pa tudi zelo ugodne provizije za elektronsko poslovanje (kaj več pa v bistvu ne vem, ker nimam nobenih drugih produktov pri njih). Mož je pri NLB, nobenih težav, še za zelo ugodno obr. mero se je z njimi dogovoril.
Sicer pa dobro jutro, si grem zdaj kavo skuhat

, pa nekaj pojest; sem vas prišla najprej malo prebrat.
Včeraj je bil super dan, vreme kar voljo dvigne. S ta večjim sva včeraj tudi bezgov sirup delala. Je bil tako vesel, je že komaj čakal na to

.
Drugače pa, evo midva sva začela...po nekje letu in pol "razmišljanja", sva se včeraj odločila in prvič nisva pazila...tako da zdaj se vam bolj aktivno pridružujem

. Sicer zaenkrat tako na easy, pa da vidimo

.
Kako lepo je ko je sonček

.