Ojla, punce!
Po reees dolgem času se vam javljam. Sproti kar večino preberem in sploh ne vem, kje naj začnem.
Tara9, tako sem bila vesela zate. Iskreno držim pesti, da kmalu spet zagledaš +, ki bo trajal vseh 9 mesecev. Me veseli, da si dala tale ciklus na off hormone, kar sprosti se malo
*tedy*, tudi zate mi je zelo žal. Naj se prerokbe, ki jih omenjaš, uresničijo
mamica deklicam,
za vzgojne kazni za tvojega
Se vedno nasmejim, ko te berem, čeprav vem, da ti ni lahko. Tudi zate držim pesti za +, ne se dat!
Žabinčica, končno sta šla v akcijo
Srečno!
Seveda za prav vsako držim pesti (Cikacaka in ostala druščina), tudi za na novo pridružene. Vidim, da ste še vedno super druščina. Vas zelo pogrešam.
Še malo o meni: sredina julija se približuje, a kar ne dojamem. Ni mi bilo ravno lahko. Najprej me je potrla morfologija, kjer so ugotovili, da popkovne žile niso takšne, kot bi morale bit (me malo bolj spremljajo in zaenkrat mali lepo napreduje), že 2 meseca sem na bolniški, vmes hospitalizirana (so se bali, da bi prišlo do prezgodnjega poroda), od takrat na strogem ležanju. Odštevam dneve in upam, da na koncu poti dobim v roke zdravega malčka. Šele takrat bom mirna. To je to
Se vam sigurno še kaj javim. Ve pa kar lepo čvekajte, da imam kaj za brat
Poljubčke in pozdravčke