Žabinčica se strinjam, da smo lahko hvaležni, da je tako kot je in da imamo vse možnosti, ki jih imamo, tudi tole s čustvenim vidikom je res.
Jaz se vsak dan posebej trudim, da sem hvaležna za vse malenkosti, ki me obkrožajo, četudi je to samo to, da lahko grem na vrt in si naberem domačega paradižnika, ogromno ljudi te možnosti nima. Samo na koncu pa še vedno, če je še taka želja, pa ni financ potem ne gre, ostane samo želja, trud in čas in morda se nekoč uresniči.
Trenutno je to stanovanje edino, kar nama je dosegljivo, čeprav jaz nisem ravno navdušena. Brez svoje parcele, brez službe, na enem minimalcu in z načrtovanjem
, si žal ne upam razmišljati o nakupu oz. gradnji hiše, potihem pa seveda upam, da bo nekoč boljše in bo tudi to prišlo na vrsto. Tukaj kjer sva trenutno žal nemoreva ostati, ker nas je v premajhnem stanovanju že tako preveč in si ne predstavljam, da bi otroka vzgajala na teh 9 kvadratih, ki jih imava. Dokler se situacija ne izboljša, pa pač nekje morava biti, četudi ni tako, kot v mojih sanjah - žal. Seveda imam še vedno upanje, da bo situacija čez noč postala boljša, čeprav me moja brezposelnost počasi načenja.
Perla * obožujem the Secret, imam tudi knjigo in drugi del tisto o hvaležnosti. Ga tako kot ti vsake toliko pogledam, da se spomnim, kaj je zares pomembno. Trenutno se koncentriram na to, da samo sebe vsa dan vidim kot nosečko in mamico, razmišljam o imenih in vrjamem, da bom kmalu dočakala
.
Drugače tudi jaz vrjamem v alternativne načine zdravljenja, čeprav ayurvede ne poznam, sem si pa že večkrat pomagala z akupunkturo in zdravim načinom življenja. Redno športam, ne jem stvari iz bele moke, izogibam se mlečnim izdelkom, jem veliko domačega sadja in zelenjave, 5-6 krat na dan, pijem samo nesladkan čaj in vodo. Mislim, da sem nekje že pisala, kaj vse sem spremenila, da sem si kolikor toliko izboljšala pogostost menstrualnih ciklusov in kako neverjetne učinke sem pravzaprav dosegla.
Alergija pa je stvar, ki se mi vleče iz otroštva in zadnjič sem pospravljala po babičinem podstrešju v takšni količini prahu, da bi še nealergika zdelalo, ampak sem bila tako zatopljena v delo, da se mi takrat sploh ni zdelo, da je tako hudo.
Tudi jaz držim pesti, da nam kmalu javiš lepo novičko. Sem vidla v sosednji temi, da si bila pridna
.