md-vem kako je, jaz že od 2011 februarja trpim zaradi tega, ker si želim še enega....pa ga naravno spolh ne morem več imeti, tako, da upanja nobeni mesec sploh ne more več biti, postopke pa sva že porabila.Zelo mučno je vse, še moj ne zastopi kako je, pa še drugi se čudijo, saj maš enega-uživi mi govorijo, jaz pa ne pre nesem več noseč nic, pogovorov z mamicam z dojenčki, lepih malih cotkah, pleničke, hranjenje, lepi trebuhi bla bla vsega sem sita,pa najhuje je, da noben mesec nimam na kaj čakati, da bi spolh biloin ne vem kako se bom spopadla s tem spoznanjem, ker ne vem kako s ebo končalo ali še bova sploh lahko šla finančno v postopek, najbolje, da se počasi sprijaznem pa ne vem če se bom kdaj lahko.Včeraj smo bili v živ. vrtu in mali full užival in namewsto, da bi bila vesela, sem kr naprej gledala vozeke in se spraševala, kje sem se ravno jaz našla z temi težavami, in kje je spolh tista statistika, da vsak 2 ne more do otrok, če vidim kjer koli sem vedno same dojenčke, vozek pa mamico še z enim nosečo...saj jim privoščim sam sama z sabo se ne znam zmeniti zakaj ravnoi meni to in enako vem da se drugre sprašujete.No hotela sem ti reči, da če je taka želja le še poskusi, saj veš 2 imaš, zakaj ne bi bil še eden, pa obe po naravni poti, torej imaš šanse, le dalj časa bo trajalo, manjkrat ko boszta na mesec dlje mesecov bosta morala poskušati, vem pa da imajo dedi tudi enkrat dosti.A tvoj si sicer full želi še enega ali mogoče ne?ti še kr poskusi, je pa es, da je mučno in pride tilt ko imamo vsega dost, drugi dan pa spet drugače razmišljamo.VSO srečo in upam, da bo še 3.otroček prej ko slej.Koliko so pa punci stari?