IZVIRNO SPOROČILO: MauMow
Kr gre... no testna crtica se vedno ni enako mocna kot druga. Tako da se cakamo vrhunec. Spikanje tudi ni se prisotno. No malo se mi zdi da kurbla to je pa tudi to. Pa sem danes ze 14 dan. Cakamo
moumow jaz tudi čakam in merim...sem 12 dan ciklusa in je komaj opazna, med tem ko je bila na 9 dan veliko bolj močna, kakor ostale dni do sedaj

bomo vidli kaj se bo iz tega izcimilo...
Mi lahko katera pove, kako to deluje v praksi. V navodilih piše, de ne smeš pit pred izvedbo testa. A se to držite? torej 4 ure preden narediš test ne smeš nič piti? Meni je to full težko, ker drugače pijem veliko vode.
Zanima me tudi če imaš odnos drugi dan ko hormon upade torej drugi dan po vrhu, ki pokaže listič, je prepozno, da se oplodi?
anjjaa pa tako sem mislila nate. Pa bo božiček nosu + Glede ovul.testov, jih je meni tudi gin.svetovala. Vendar iz psihološke strani se mi zdi, da se kar obremenjujem s tem. Jaz sem si kupila v mullerju te ki so v plastiko oblečeni in so mi ok, kupila sem tudi v lekarni ene na s... (take kvadratne) so bili tudi vredu. Te iz dm pa mi niso bili ok , oz nič mi ne pokažejo

.
Najbolj pa sem bila zadovoljna z CB digitalnim testom, ki pa gre baje iz prodaje in ga v tem mesecu nikjer v Mb ni bilo več za dobiti
vem, da nekatere naročajo preko neta, to pa še nisem probala. Aja pa tudi mikroskop obstaja in po slini vidiš ali je o, ali ne. Kupiš ga 1x in ga imaš skoz. Sem se odločila če ta mesec nič ne bo, bom si ga nabavila.