Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

..na nuhalni svetlini so ugotovili da ni več utripa in je plodek odmrl že nekje v 9.,10. tednu nosečnosti. Za mano je že čiščenje (abrazija), sedaj se probamo nekako psihično in fizično spet sestavit. Naša žalost je neopisljiva in neizmerna
. Ne bom vam več morila, vi uživajte v vaši nosečnosti,cenite vsak trenutek in vsem vam želim zdrave,nasmejane otročke
. Prosim samo da me izbrišete iz seznama. Hvala in lep pozdrav
žal mi je, da se je tako končalo. vzemita si čas, da dasta to čez potem pa pogumno naprej.
.
, mu je nato izmerila stegnjenico in poskušala zmerit obseg glavice, katera je bila čist tam spodaj. Imam pa glivično vnetja, sem upala da ne bom imela spet teh problemov, sem jih imela v prvi nosečnosti v eno, se mi je imunski sistem očitno čist porušil, pa kot da to ni dovolj sem včeraj popoldan dobila močno drisko, kar lilo je iz mene, smo uporabli domače vraže in je pomagalo, danes jih še bom uporabla in upam da se čimpraj pozdravim, imam pa močen občutek da sem jo dobila zaradi vode in jo sedaj vredu prekuhavam, sem pa skoz imela občutek da se to zna zgodit zaradi tega vremena in porušenega imunskega sistema.
.
, spola še nismo odkrili;)
doma, KRAJ, SPOL
, 1
, Krško,
, 1.
, vem da nam drugače pripadajo samo trije. In kako so sprejeli v službi, men so take face potem ker kao vsi vejo
.