Anya_, tudi jaz sem imela na začetku fuul dvome o nosečnosti,to je bil zame kar velik šok, tudi nisva načrtovala.. S fantom sva skupaj šele od maja lansko leto in men se zdi, da se je vse tko hitro naredilo. No, kaj pa sexava brez kondoma, saj sva si konec koncev sama kriva :D Jaz sem imela plan še malo potovat, ampak ok, bomo kasneje vsi 3je skupaj :D Je pa fant fuul navdušen, da bo očka in zaradi tega vrjamem, da nama bo uspelo.. Zdaj si urejava stanovanje pri njemu, da bomo imeli skupno gnezdece.. Mi je pa ful zanimivo, ker sem prej imela fanta skoraj 6 let in sem mu težila, da bi imela otročka, pa njemu ni blo do tega, niti da bi šla skupaj živet.. Zdajšni pa čist kontra - po 2 mesecih je prenovil spalnico, da lahko udobno spiva, čist drugače, karje men ful fajn. Ko sva povedala njegovim staršem, da pričakujeva, sta ostala brez besed in s solzami v očeh. Pri meni doma so bili pa tud fuul veseli..
Je pa ful luštno, kjer je sestra 11 dni nazaj rodila punčko.. Midva jo kr gledava in se smejiva, čez nekaj časa bova tud midva imela tako majhno pikico/pikija.. Sicer pa sploh nimam občutka, da sem noseča, da se dogajajo spremembe - trebuščka še ni od nikjer (pa sem danes stopila v 17 teden in ravno prebrala, da je otroček velik že 18 cm!!), pridelala nisem še nobenega kilograma... Se tolažim, da bi pol poporodu nav treba ful delat za moje telo
Sicer pa je moj naslednji pregled čez dober mesec, imam morfologijo takrat.. To bo čudovito zapoznelo darilo za rojstni dan, ki ga imam konec februarja:))
Punce
, uživajte ;)
< Sporočilo je popravil Noemi_ -- 10.2.2014 8:57:05 >