Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Tale moja nosečnost je sila dejavna. Pri dveh nadobudnežih komaj najdem kaj časa zase. Zvečer sem zelo utrujena in ponavadi zgodaj
zaspim. Rahlo me muči prebava. Trebuh imam neverjetno velik. Takšnega sem imela v prvi nosečnosti v 6. mesecu. Hm.... upam, da se bo malo umirilo.
sem se lotila šivanja. Naredila sem spodnji del trenerke/oz. mehke hlače, delam pa še jaknico št. 62. Večino krojev dobim v reviji Ottobre in Burdi.
Spola pa tudi ni želel/a pokazati. No čez dobra 2 tedna že 3. pregled, kmalu za tem pa verjetno morfologija, mogoče boma takrat izvedela kaj imava.
Prvi porod se je zaradi sproženja žal končal z urgentnim carskim rezom, tako da zdaj upam in delam vse kar se le da, da zdaj ne bi bilo tako.
, 1
, Krško,
Drugače pa so se mi naredile bradavice na splovilu oz. že v notranjosti in bo treba na lasersko operacijo
, baje svinjsko boli, je bila že katera? upam da otroku ne škodi lokalna anastezija, kolikor sem spraševala ginekologinjo sicer pravi da ne, ampak ni bil preveč prepričljiv odgovor..
res luštna plenička in zelo luštno blago in kako lepo paše na medvedku