Lep sončen pozdravček
Dobrodošle nove so
.
No za nami še en pregled, bebi raste
, se mi pa nenormalno gnojijo nohti, pač ob strani, gin mi je priporočla otroški propolis, upam da bo kaj pomagalo, ker mi en noht že gre dol, GROZA!!! Pa še klopa sem dobla cirka dva tedna nazaj pri nabiranju zvončkov in mi je predlagala naj se grem samoplačniško testirat za vsak slučaj tud če ne bo kakšnega fleka, ker lahko baje nosečnost zaradi porušenega imunskega sistema to prikrije.
janci83 in Sončica14 glede mat. vratu, vama lahko opišem svojo izskušnjo v prejšni nosečnosti, meni je v 29t gin. izmerila mat. vrat 17mm in bil je viden lijak, ker drugače nebi komplicirala, da mi napotnico za porodnišnico in tam so mi naslednji dan naredili CTG in UZ, mat. vrat se je naslednji dan podaljšal za 2mm in lijaka ni bilo več videt in so rekli da brez kompliciranja lahko počnem vse in da ni nobene panike, no moja gin. mi je vseeno svetovala počivanje, da naj doguramo vsaj do 35t, res sem se bolj pazla do 36t nato pa nič več in smo vseeno dogurali skoraj do konca, rodila sem samo 4dni prej. Mat. vrat je živa stvar in se razteza in krči, men trenutno gin. samo preveri če je zaprt in nič drugega.
doly19 to je pa dobro da si zvedela za
v 10t, še posebej ker si prej krvavela, bi bila kar živčna vojna
.
Smartika upam da si bolje, tud mene je pred časom bolelo pri sramni kosti, smo pa bili prejšni dan na roj. dnevu in sem v večini sedela in sem nato naslednji dan komaj hodila tako me je bolela sramna kost in nato še naslednji dan, nato je pa hvala bogu nehalo.
keksy upam da to čimprej odpravite, ker verjamem da je res nadležno in zares boli, glede posega ti bodo pa ziher vse razložili če je kakšen riziko za vajino pikico, boš pa po mojem morala potem pač počivati par dni.
Bolečine v trebuhu so po mojem res raztezanje vezi, mene ponoči začne bolet če ležim na hrbtu, drugače pa pijem magnesol po potrebi.
janci83
za taščo in cunjice, je res fajn če jih kaj dobiš.
lila25 držim pesti
, pa saj ta mesec bo hitro naokrog in boš lahko zadihala
.
morfologija jo bom opravila kar pri svoji gin. razmišljam pa o 3D UZ pač pozneje.
gibi jaz že tudi čutim mehurčke kakšen teden, pravih brcik pa še ne.
Uživajte na sončku
, je zunaj res luštno.