Pozdravljene po dolgem časuuuuu!
Da vam še jaz povem mojo štorijo kar se tiče morfologije! Naročena sem bila 28.3. z težkim pričakovanjem sem dočakala ta dan in kaj....moj G. ni na UZ videl NIČ,no razen eno živahno dete,ki ni bilo niti sekunde primiru,ker je aparat še iz časov Marije Terezije
me napotil v porodnišnico,kar je seveda razumljivo!! Tam pa sem naletela na eno zeloooo prijazno DR., ki pri prazni čakalnici in v dopoldankem času ni imela časa,ker je na polno zasedena....tale dama ima srečo, da ne vem kdo je!!Tako sem dobila datum 18.4. kar se mi je zdelo neskončno dolgo. Kakor se poznam,bi se mi v tem času dobesedno spipalo od skrbi,tako da sem se vsedla v avto,z mano je bila moja moralna podpora Sitka mala in sva se odpeljale v Dravlje,tam mi je dr Reš-eva naredila temeljit UZ, ki je kar trajal dobre pol ure. Pregledala je vse in vse je OK. Uf,blo je zelooo napeto
tako, da bom zdaj izkoristila tudi napotnico in šla še na en UZ. Potem grem pa še enkrat v Dravlje na 4D v 28 tednu!
Kar se pa brcik tiče,ajej kaj naj vam rečem brca v mehur,pa tam "zdraven"
včasih imam občutek da mi bo ven pogledala,da ne govorim kako se mi lepo upira v rebra,če nisem v pravem položaju,zvečer ima očitno zumbo v trebuhu1
, tudi izbokline se lepo vidjo,pa nisem pri "tasuhih" ,kakšen dan je pa pridna! Imam pa posteljico odspredaj,se pravi na trebuhu in
obrnjena je že z glavico dol....no,nazadnje je bila,vprašanje kako je zdaj!?
Je pa res,da me je začela bolet medenica in kolki....menda je to normalno,ker rastemo??!!
V Glavnem drage moje,uživajte v boksanju in žgačkanju....,