Lep pozdrav sonosečke
in dobrodošle nove
.
Nas je že res kar precej, samo škoda ker nismo tukaj bolj aktivne.
vozički no mi imamo doma Maxi Cosi mura 4 in sem z njim zelo zadovoljna, res zelo lepo vodljiv, tud v trgovini greš z njim kot za šalo mimo stalaž, in primeren je za vsak teren, imeli smo pa samo športni del in imamo namen sedaj dokupit lupinico in košaro, morem pa povedat da se naša 3,5 let stara frajla še sedaj malo za šalo zbaše vanj, da jo malo popeljem po parceli in ji je še čist kamot, s tem da je kar velika punca
. Sva pa takrat imela namen vzet PP GT3, ampak je res velik voziček in ga nisva spravla v takratni prtljažnik, motilo me je tudi to ker ne moreš še malega otroka obrnit proti sebi.
trebušček je kar velik, se mi zdi da sem imela prvič takšnega, tam nekje v 7 mesecu, tud gibi se čist drugače čutijo kot prvič, velik bolj intenzivno, po mojem je to čist odvisno od položaja posteljice.
kg se kar kopičijo, «GROZA»
ampak vse za zdravega otročka, bi kar skoz nekaj jedla, no hvala bogu da mi ful paše zdrava prehrana ampak preveč
.
spanje no jaz hodim ponoči do trikrat lulat, potem pa zelo težko zaspim, včasih tud par ur ne spim oz. mal dremljem in potem ponovno lulanje.
glukozni test kako to zgleda, imam namen it sama, ampak me je prijateljica prestrašla da je njej bilo zelo slabo in naj nekoga vzamem zraven, bi bila vesela kakšne informacije, grem pa v pon. in bom iztočasno dala kri za testiranje za borelijo za vsak slučaj upam da bo negativen in tudi da bo sadkor v majah normala, prvič mi je bilo pitje glukoze prizanešeno.
otrdevanje trebuščka če mi otrdi vzamem magnesol šumečo tableto in je bolje, vendar še zaenkrat ni neke sile.
Lepo božajte trebuške
.