Očitno so vse na FB. Škoda.
Midva sva končno "nabavila" (šla iskat k sorodnikom) opremo in oblačilca. Zdaj pa vse čaka, da urediva sobo do konca (jo prenavljava) in da nabaviva še omaro za dojenčka, potem pa se bo začelo zares. Pranje, likanje, zlaganje ...
Zadnje čase me precej muči in že komaj čakam, da grem na dopust in nato na porodniško. Že odštevam dneve.
Poleg vsega sem fasala še hemoroide. Jupi!
A še kaj pomaga proti tej nadlogi, razen kreme, hladnih kopeli in ne preveč sedenja?
Za nami je tudi 3d/4d ultrazvok. Niti za sekundo nama ni bilo žal, da sva se odločila za to. Gin. je vse lepo razložila, izmerila detece, preverila vse, kar se je preveriti dalo. In zdaj vem veliko več od tistega "vredu", ki je stalnica pri moji gin.
O imenih se še pogajava - ojoj ... upam, da ne bova s pogajanji nadaljevala še po porodu.
Jaz imam še 2 meseca do roka, trebuh pa je tak, da vsi mislijo, da bom jutri rodila.
Če sem do pred tednom počela še vse (sesanje, pomivanje po tleh ..., brisanje prahu), sem se zdaj začela šparati - ker je čisto nemogoče s trebuhom vse to početi (sploh, le ti trebuh otrdi za vsak drek). Zato veliko počivam. Če pa slučajno kdaj nimam časa počivat, se pa pozna na nočnem spancu - se zbujam kar naprej in sploh ne morem spati.
Tako da ... ja ... očitno bo treba od zdaj naprej zelloooo na izi vse skupaj jemat. Sej ne da sem drugače kaj preveč športna, ampak to mi pa tudi ni všeč, da ne morem početi skoraj nič.
Se sprašujem, kaj bo šele oktobra z mojim trebuhom, ko je pa že zdaj gigantski