Se pridružujem ekipi prestrašenih pred nuhalno, mene čaka že v ponedeljek pa se istočasno noro veselim in noro me je strah. Še posebej zato, ker po drugi rundi izcedkov nisem imela nič kontrole in se me včasih lotevajo kakšne slabe misli, ki se jih na vso moč trudim odgnat.
Če bi bilo kaj narobe, potem menda nebi imela več tako močnih simptomov nosečnosti, vsaj s tem se tolažim.
Čestitam vsem, ki je nuhalna že za vami, ostale pa spodbujam, da se malo podpremo s pozitivnim razmišljanjem. Vse bo dobro, mora bit, zdaj, ko smo že skoraj ven iz tistih rizičnih tednov, bomo pa itak zmagale.
Glede vozičkov pa joooj misija nemogoče. Ravno par dni nazaj me je kolegica napadla, kaj bom kupila Peg Perego, Stoke, Joolz? Sem ji povedala, da nič od tega, ker mi je preprosto predrago, ker smo v gradnji in ker nimava ravno bleščečega finančnega položaja in mi je škoda dat za voziček več kot eno celo plačo. Da bova verjetno vzela kaj rabljenega, če bom dobila kaj lepo ohranjenega ali pa nekaj novega, manj zvenečega imena, v rangu do max 450 evrov.
Sem mislila, da jo bo kap, nekaj časa je zgroženo gledala, potem me je pa kar nadrla če ne privoščim svojemu otroku kaj boljšega in da bodo pa menda ja stari starši kaj prispevali. Stari starši nama ogromno pomagajo že z gradnjo in mi res na kraj pameti ne pride, da rečem vsakemu še za par 100 evrov. Pa tudi škoda mi je zapraviti neke nore vsote za otroka že takoj na začetku, za voziček za katerega niti nevem če se bo v njem sploh rad vozil/a. Saj nisem res tako škrta, če tako razmišljam? Ali pač?
Drugače mi je všeč Baby boom Mirage Reverso, ali pa razmišljam o kombinaciji Quinny Freestayl in ene manjše marelice za v avto.