Ojla punce!
še jaz bi se vam pridružila, če lahko. ;) Danes sem končno imela prvi pregled - sem se kar načakala, ampak je vse ok, utrip je, po velikosti in po ZM vse klapa, rok imam 30.11.2015. Čisto za rep sem vas ujela. :)
Podatki za seznamček: pdp 30.11.2015, 2 nosečnost
Doma že imava enega triletnika (ki hoče bratca, sestrico bo vrgel v smeti...). Rodila sem v Ljubljani in recimo da je bilo ok. Z babico iz nočne izmene sem se morala malo kregat, jutranja pa je bila zlata in mi porod zato ostaja v lepem spominu. Kolegica ima ful dobre izkušnje iz Kranjske porodnišnice, ampak verjetno bom tudi v drugo ostala v Lj.
Nosečnost je tako kot prvič zaenkrat čisto nekomplicirana, le slabo mi je ves čas. Ampak res skoz. Če sem lačna, če sem sita, ko jem, ko odprem hladilnik, ko zavoham hrano, ko pijem... Čisto nič mi ne odgovarja, še voda mi "smrdi", sladkarij se pa niti dotaknit ne smem, ker potem samo še tečem objemat wc... Tko da komaj čakam, da bom lahko kaj z užitkom in brez strahu pojedla.
Za nuhalno sem moram še naročit. Luca90 ne se sekirat. Če so ti rekli, da so rezultati ok, so ok. Če pa te skrbijo odstotki, potem pa razmisli o amniocentezi oz. o NIPT testu.
Okoli vozičkov ne komplicirajte preveč - pazite, da se ga da hitro/enostavno zložit in pospravit v avto, pa če boste fijakale po makedamu se splačajo gume za napihnit, sicer se pa z vsakim da marsikam prit. Jaz sem imela sposojenega Quinny freestyle in je bil super, ampak mislim, da bo zdaj že tako zjahan, da bo treba nekaj nabavit. Osebno se mi dopadejo Mutsy-i, ampak imam še kar nekaj časa, preden se bo treba odločit. :)
A veste da moram tudi jaz še diplomirat? Madonca, če mi z vašo spodbudo rata še tole do novembra uredit, bo res top.