Ja, jaz vem, da ne bi podpisala ... sem prepričana v to .. al pa bi, pa če bi zanosila bi pač šla do konca .. vedno sem šla in tud tokrat bi šla ... tud sama imam kredit za bajto, otroka...itd, samo vseeno pa nekje morjo bit meje in zato smo tok ponižne in podpišemo svega i svašta samo, da mamo mi šiht, oni pa dosežejo svoje ... in zato si upajo to delat, čeprav VSI vejo,d a je to proti zakonom ... Vseen sem tip človeka k ne bojo mene omejeval na tak način ... po en stran država želi, da se poveča prebivalstvo ( mlado ), po drug stran nam bi pa to delal pri službah ... itak smo ena 'bedna' država .. že samo, če pogledamo CSD in te ustanove ( tud sodišča ) katere nas obravnavajo, da smo bogataši .. men je sodnica v oči pogledala in gledala moj izpis stroškov in mi rekla, da mi 500€ čistega ostane ... WTF? Kaj pa kredit ženska??? In mi prbije, da kredit za stanovanje se ne smatra kot strošek otroka .. kako ne? Kje bova pa živeli? In po vsem tem mi je zabrusla, če ne bom tih bom mogla zapustit sodno sobo ... in kaj sm lahko nardila???? Iz takih k smo me se oni delajo norca in se počutijo več vredne, ker smo nemočne
Zakaj bi potem oviral tudi pri zaposlitvi??? In zato naj jaz ostanem z enim otrokom, ga puščam v vrtcu več kot 9 ur ... itd, ne vem, sm bla v letošnjem letu na 3 razgovorih in od tega sem bila ornk razočarana na dveh k so mislili, da imajo oni moč in lahko vladajo ,... takim se žal ne morm pustit!
Mene so tud sprašval, če sm sama ( nimam partnerja oz. ni očeta otroka ) kdo bo hodil po otroka v vrtec? Ali bo lahko otrok ostal v vrtcu do 17h pa take ... in kaj boš nardila, če boš vidla, da tega enostavno ne zmoreš, da boš TI tista, ki bo šla po otroka, pa te bojo oni grdo gledal oz. te zarad tega v rit brcnil??? Mislm,d a ne bi nobena službe dala pred otroka v tem primeru ...