writing-img

RE: Bodoče nosečke II

clock-img

24.11.2015, 09:26

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

foxy_cat sej to ni kreg .. to je diskusija .. sej je normalno, da ne mormo met vsi istga mišljenja user posted image
A tud socialne ne prejemaš????

Ne nič nočem od države. Naj majo tisti k jim je težko delat.. Jaz bom že preživela. Delam po svoje. Sem mislila odpret s.p.sam to se mi pa ne izplača,ker potem mi pa res nebi nič ostalo. Pa že samo da ga odpreš rabiš dosti kapitala na začetku tega pa žal nimam..

Delaš na črno, kakšna državljanka pa si, da ne plačuješ davkovuser posted image user posted image user posted image  ej joke, da neboš resno mislila, smo vsi na tem poleg rednih zaposlitev....
Ja tko podpirajo samozaposlovanjeuser posted image  nevem kje jim je logika ampak okuser posted image

clock-img

24.11.2015, 09:27

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

foxy_cat sej to ni kreg .. to je diskusija .. sej je normalno, da ne mormo met vsi istga mišljenja user posted image

Ne nič nočem od države. Naj majo tisti k jim je težko delat.. Jaz bom že preživela. Delam po svoje. Sem mislila odpret s.p.sam to se mi pa ne izplača,ker potem mi pa res nebi nič ostalo. Pa že samo da ga odpreš rabiš dosti kapitala na začetku tega pa žal nimam..

Delaš na črno, kakšna državljanka pa si, da ne plačuješ davkovuser posted image user posted image user posted image  ej joke, da neboš resno mislila, smo vsi na tem poleg rednih zaposlitev....
Ja tko podpirajo samozaposlovanjeuser posted image  nevem kje jim je logika ampak okuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam res .... črnjanka user posted image

clock-img

24.11.2015, 09:28

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

no pejmo na mal lepšo temo, ker se je škoda jezit, škodi lepotiuser posted image
A katera že razmišlja o poletnem dopustuuser posted image  jaz FULLLLLLL, sem zgodna ane, mal sanjam user posted image

Ah kje je poletje .. sej se še zima ni dobr začela user posted image user posted image

ampak jst rabm dopust, mam tok polno glavo, da ni več placauser posted image  pa se mal tolažm, da bo kmal....user posted image  nekak morm dobit motivacijouser posted image

clock-img

24.11.2015, 09:31

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Nevem kje je logika,da naj mam jaz jurja-dva da sploh odprem s.p.. Nimamo vsi bogatih staršev. Bolano je tole.. Ne delam nič na črno samo prodam vse kar ne rabim pa kar mi kdo da da ne rabi :-D

clock-img

24.11.2015, 09:33

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

no pejmo na mal lepšo temo, ker se je škoda jezit, škodi lepotiuser posted image
A katera že razmišlja o poletnem dopustuuser posted image  jaz FULLLLLLL, sem zgodna ane, mal sanjam user posted image

Ah kje je poletje .. sej se še zima ni dobr začela user posted image user posted image

ampak jst rabm dopust, mam tok polno glavo, da ni več placauser posted image  pa se mal tolažm, da bo kmal....user posted image  nekak morm dobit motivacijouser posted image

Oja dopust..midva ga letos nisva imelauser posted image žal časovno ni zneslo smrk..

clock-img

24.11.2015, 09:36

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Nič punce jaz pa čakam user posted image danes je 28.dan..

clock-img

24.11.2015, 09:36

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

Ne delam nič na črno samo prodam vse kar ne rabim pa kar mi kdo da da ne rabi :-D

user posted image  dobr napisano

clock-img

24.11.2015, 09:37

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

ne sme pritečtuser posted image

clock-img

24.11.2015, 09:38

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Maybe je pa ne bo user posted image

clock-img

24.11.2015, 09:39

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Ne delam nič na črno samo prodam vse kar ne rabim pa kar mi kdo da da ne rabi :-D

Vsi imajo toliko stvari,ki ne vejo kaj bi znjimi :-D jaz znam vse unovčit.user posted image

clock-img

24.11.2015, 09:40

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Vsi imajo toliko stvari,ki ne vejo kaj bi znjimi :-D jaz znam vse unovčit.user posted image

VSAJ ena .... user posted image

clock-img

24.11.2015, 09:41

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Ja bi blo fajn user posted image user posted image prsa me še kr tako bolijo da je joj.. Pa križ me že od sobote boli..user posted image bomo vidli,kaj bo jutri.. Prejšnji mesec je bila že na 26.-27.dan.. 26.ga je neki že kazalo,27.ga je pa pritekla..

clock-img

24.11.2015, 09:55

clock-img

madjanca

pencil-img

769

midva še za novo leto ne veva kaj bova... user posted image

clock-img

24.11.2015, 10:25

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Ja bi blo fajn user posted image user posted image prsa me še kr tako bolijo da je joj.. Pa križ me že od sobote boli..user posted image bomo vidli,kaj bo jutri.. Prejšnji mesec je bila že na 26.-27.dan.. 26.ga je neki že kazalo,27.ga je pa pritekla..

Sumliva si ti men user posted image

clock-img

24.11.2015, 10:35

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Sumliva si ti men user posted image

Ah..itaq bo jutri pritekla..user posted image

clock-img

24.11.2015, 10:43

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Janchek81

v teh mesecih sem se naučila, da si nima smisla delat nekih utvar, ker na koncu si potem samo še bolj razočaran...user posted image

clock-img

24.11.2015, 10:47

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Janchek81

v teh mesecih sem se naučila, da si nima smisla delat nekih utvar, ker na koncu si potem samo še bolj razočaran...user posted image

Jah, sam globoko v sebi pa vedno upamo user posted image vsaj jaz sem .. tud k sm že dobila izcedek .. sm vseeno upala ... po drug stran sm si pa rekla, ma če bo prtekla bo pa decembra plusek, pa nism bla OK razočarana kot oktobra .. oktobra je bla pa groza in strah, kva sm bla razočarana, res user posted image

clock-img

24.11.2015, 10:51

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Janchek81

Jah, sam globoko v sebi pa vedno upamo user posted image vsaj jaz sem .. tud k sm že dobila izcedek .. sm vseeno upala ... po drug stran sm si pa rekla, ma če bo prtekla bo pa decembra plusek, pa nism bla OK razočarana kot oktobra .. oktobra je bla pa groza in strah, kva sm bla razočarana, res user posted image

Valda da vseen upaš.. Sam če sm si rekla "ta mesec bi pa sigurno moralo bit"...na pol sem bla pa že 26.-27.dan wtf???? pa kako,...user posted image user posted image Ta mesec sem pa že unu.. Ma kje je zdaj ta mesec "26.-27.dan prejšn mesc mela tko hitr toliko za povedat zdj si pa ne upa prit" user posted image user posted image ma raj vidm, da je prej, kot da čakam pa čakam... AAAA to čakanje ubija user posted image user posted image

clock-img

24.11.2015, 11:02

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Janchek81

Valda da vseen upaš.. Sam če sm si rekla "ta mesec bi pa sigurno moralo bit"...na pol sem bla pa že 26.-27.dan wtf???? pa kako,...user posted image user posted image Ta mesec sem pa že unu.. Ma kje je zdaj ta mesec "26.-27.dan prejšn mesc mela tko hitr toliko za povedat zdj si pa ne upa prit" user posted image user posted image ma raj vidm, da je prej, kot da čakam pa čakam... AAAA to čakanje ubija user posted image user posted image

To se pa strinjam .. jaz tud rajš vidim, da prej pride kokr da zamuja pa mi test pokaže -

clock-img

24.11.2015, 11:14

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Janchek81

ta mesec niti testa nimam kupljenega user posted image user posted image

clock-img

24.11.2015, 11:14

clock-img

katjesss

pencil-img

303

foxy_cat na dobri poti si... ;) upam da se pozitivno izide..in da ti druge sledimo v decembruuser posted image

clock-img

24.11.2015, 11:20

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Janchek81

Edino pravilno user posted image kup ga šele v petek in v soboto delej test user posted image

clock-img

24.11.2015, 11:43

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Janchek81

Edino pravilno user posted image kup ga šele v petek in v soboto delej test user posted image

Nisem niti računala da bi ga rabila, ker tako je bilo preveč stresno ta mesec..user posted image

clock-img

24.11.2015, 11:44

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Janchek81

Nisem niti računala da bi ga rabila, ker tako je bilo preveč stresno ta mesec..user posted image

No, nehej razmišljat sploh o tem in ko bo vikend .... sej veš kaj user posted image user posted image

clock-img

24.11.2015, 12:03

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Pa če bo pa jutr pršla user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem