IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama
Sem imela napotnico in je rekla da je brezveze, ker bom delala Nifty, ma se mi zdi da bom sla ker Amniocintezo, me bo pojedlo če bom prvo čakala Nifty in potem še amniocintezo.
Če sem iskrena imam občutek da je zdrava kot sem imela da je punčka, ne vem nek mamin 6 čut, a vseeno nekje v ozadju je strah.
Meni so tudi rekli, da je delat DHT brezveze, če grem še na Nipt. Jaz imam občutek, da je vse OK z

in upam, da dodatne preiskave (imam v četrtek) to tudi potrdijo. Čeprav sem sanjala zobe .... vsakič ko sem jih, se je zgodilo nekaj grozno tragičnega v najini družini (prometne nesreče s totalko, sorodnik pristal v bolnici, splavila, mama od prijateljice je umrla, ...) Tako, da se zdaj bojim kaj bo naslednjih 14 dni, opozorilo se dobila.
IZVIRNO SPOROČILO: Bonbonnie
No punce jaz pa sem trenutno hospitalizirana na ukc v mariboru zaradi pretiranega bruhanja.. Sem zelo dehidrirana... Pikica pa lepo pridno raste, to je vazno. Jaz se bom pa ze pobrala.
Naj hitro mine bivanje v UKC in da boš čimprej spet polna energije, polna tekočine

in živahna in brez slabosti in predvsem brez bruhanja. Naj se tole končna, da začneš uživat v nosečnosti.
IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama
Najtežje je odločanje kaj narediti in čakanje. Nihče mi ne odgovorja, amniocinteza se opravlja šele od 16-18 tedna in potem še 2 tedna čakanja, ne vem res kaj narediti
Jaz bi na tvojem mestu šla na Amnio. Sem bila že pri prvih 3 izgubljenih N prepričana, da, ko bo čas (pa nisem prišla do tja) bom pač šla na ta pregled in tudi sedaj, ko mi je dala napotnico, nisem protestirala, sem se odločila, da bom šla. Samo zato, ker sem izvedela, da je NIPT na napotnico, grem prvo to delat. In če ne bo OK, bom šla še na Amnio.
Koliko tednov si sedaj in koliko tednov moraš še čakati za AC?
Pušenjak pravi zaneslivost testov:
NS 80%
NS+ DHT 90%
NIPT 99,5%
AC 99,9%
...........................
Si bom popoldne (če ne danes, pa v četrtek) vzela čas in updatala naš seznam.
Da dodam še novico. Prišli so moji izvidi iz laboratorija - kri in voda. Ugotovili so, da sem zelo slabokrvna in so mi že dali na recept neke tablete.

Sem omenila, da sem tok zaprta, da če bo tole še poslabšalo zadevo in je rekla, da žal bo ampak da moram začet že danes jemat. Zraven pa Mg in C vitamin obvezno, in Donat in vsaj kakšen sprehod, v mejah normale. Kri je bila kar se sladkorja tiče OK. Nimam sladkorne. Torej se je splačalo živeti 2,5 dni totalno brez sladkorja

Vsaj to. Sem jim poslala še izvide NS, da vidijo, da sem upravičena do NIPT in so potrdili, tako da zdaj samo še čakam četrtek zjutraj.
Trebušček

še vedno uspešno skrivam pred vsemi ... jem 12x na dan po ZELO malo ... mi je pa skoz po hrani malo slabo ampak sem pa tud skoz lačna oz mi ni ok če želodec nekaj ne melje .... laneno seme dodajam v jogurt. ... premalo pijem.

... moram začet več pit.