IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama
Evo zdaj so me klicali da so zgrešili datum in da imam v torek, zastonj sem naredila 100 km in dala kri, vse moram se enkrat ponovit v ponedeljek, pa bodi močen in se ne sekiraj potem
wdf, sorry kaj se ga grejo. Itak, da si želiš čimprej it in da dobiš čimprej rezultate. Da se ne boš zdaj se cel vikend sekirala!!!
Daj zamoti se z nečem. Jaz bom delala miške ali flance ali pa krofe. Jaz imam jutri NIPT v porodnišnici in lej ga zlomka, če ne bi brala ta forum, bi pozabila, zdaj sem čist pozabila, da je to jutri. Moram si nekam napisat, pa mapo že zdaj pripravit.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Jaz sem danes šla končno na WC! Kako sem bila vesela. Zjutraj sem sicer spila indijski tropotec v vodi (postane tak gel).. ogabno…
OK, KJE se to kupi
EDIT: A je to to???
https://www.dm.si/mivolis-lupine-semena-svetlega-indijskega-tropotca-mlete-p4058172308390.html In ja, tako se šteje ja. Bravo kar tako naprej. A čutiš že brcike?
IZVIRNO SPOROČILO: Pikcapokca
Jaz tudi imam obcasne more.. strah naredi svoje.. bom pa rekla ginekologinji za tak izcedek ja, ravno jutri imam spet pregled
Srečno jutri na pregledu.
IZVIRNO SPOROČILO: Nincyka84
Jaz se tudi ponoči zbujam, in potem seveda možgančki meljejo vse sorte..bi kar čas naprej zavrtela🙃
Še ena z čudnimi sanjami ... saj pravim, da sem zobe sanjala par dni nazaj.

... Pa tudi se pol matram tud 1h da nazaj zaspim ... pol je pa hitr budilka za it v šolo / službo.
< Sporočilo je popravil BeautifulButterfly -- 18.1.2023 15:45:26 >