Udb, naša marela ima pet možnih naklonov naslonjala in zadnji največji naklon je skoraj ležeči, malo je pod kotom, ampak ni bilo problema, smo malo podložili in je šlo.
Vidiš jo lahko v mojema albumu pod albumom Egipt, kje smo voziček zelo veliko uporabljali in se nam je zelo dobro obnesel, čeprav je bila Neli takrat komaj 2 meseca, sedaj gremo že spet v daljne tople kraje in marela gre že spet z nami, tokrat je tudi Neli že malo večja ( takrat bo 4 mesece) in bo voziček lahko tudi pod malo večjim naklonom, tako da bo kaj ven videla.....
Če te bolj natančno zanima, ti ga lahko poslikam in slikice vložim v album.

pravega korenjaka imaš!
Meni pa ni jasno, kako imajo lahko pediatri tako različna mnenja glede goste hrane. Miha sva v soboto zjutraj peljala na Metelkovo, ker je kašljal in tam je zdravnik rekel, da je za svojo starost bajsi

ker naj bi tako težo imel šele pri pol leta

Pa je dolg več kot 65 cm in ima 7kilc. Zadnje čase opažam, da nas opazuje pri jedi in prav gleda vsako žlico, ki potuje v usta. Zraven pa se še malo oblizne

Tudi jaz bi rada poskusila z riževimi kašicami itd. Zadnje dneve je prava mala tečnobica in potrebuje še dodatno animacijo. Bi bilo dobro, če bi v trgovvinah prodajali rezervne roke in hrbtenice

Pa še cel dan doma sama, da ponoči kar dol padem.
..se že oglaša
ah kje, Nalin. Pri nas igračko samo gleda, ko pase kravice in jih še nič ne grabi. Tudi, če mu dam ropotuljico, ne ve kaj bi z njo. Najprej gre v usta (če zadane) oz. v bližino ust. Zdaj je šele pri odkrivanju ročic in še ne pozna povezave, da se z ročico, da še kaj drugega, kot da jo daješ v usta. Ali vas vaši sončki tudi ščipajo in vlečejo za lase? Pri nas ima zdaj to manijo. No, saj se sama nastavim in z njegovimi ročicami tapkam po svoji glavi. Ne morem verjet, da ga take traparije učim
Zdaj se zelo rad igra "rokoborbo" s plišastim levčkom. Ko leži na tleh, mu dam levčka na prsni koš in nato ga stisne z obema rokama in potiska proti ustom. Ker je levček ogromen, si pomaga še z nogami in zraven grize levčka za grivo in spušča take borbene glasove, da kar pokam od smeha. In ko je tako v elementu se prekucne z levčkom v levo ali desno stran in ga še zmeraj muči v svojem objemu. Danes sem še filmček posnela, ko to dela.
Ja, prav hecni so tile naši sončki
Končno pa se nekaj dni spet smehlja in je normalno aktiven. Na naslednje cepljenje gre samo, če bo zdrav. Jaz sem pa mislila, da pediatri kaj premislijo preden dajo pikico in da ne forsirajo cepljenja. Razočarana sem, da je bilo tako, saj sem ji popolnoma zaupala.
prejle sem ga v ta veliki banji kopala in je ful užival. Najprej sem mu gor nataknila Fredov obroč in je sam prišel iz ene na drugo stran. Nato pa ven iz obroča in sva vozila "glisarja" po vodi. Ko sem ga dala ven, je pa vklopil sireno
Mi imamo Pampers Sensitive 3 in ne premočijo. Premočijo le, če jih čudno priklopim. Imam še dva paketka. Potem grem pa na 4, da bolj udobno. Pamper Sensitive dobiš samo v DM-ju.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!