Jupiiiii
stari smo 4 mesece.
Kako noro hitro čas beži. Sploh, ko gledam prvega sončka, ki gre letos že v šolo....pa še pred kratkim (zdi se kot včeraj) je bil taka mala štručka kot Bor.
Ja naš Bor pa je pravi korenjak.
Razpoloženje menja iz dneva v dan, ritem spanja tudi. Čez dan zelo malo spi: dopoldan in popoldan pol ure edino na sprehodu pa spi 2-3 ure, tako da moram obvezno vsak dan ven. da se naspi.
Krči ga še mučijo tu in tam vendar bistveno manj kot na začetku, slini se v potokih, te dni tudi rahlo pokašljuje.
V ponedeljek imava 2. cepljenje, seveda če bo vse ok.
Drugače pa je pravi veseljak. Cvili, poje: aaaaaaaaaaaaa oooooooooooooooo ggggggggggggggg a g
res je posrečen. Zelo pri srcu mu je ropotuljica, ki ji lahko nameni tudi do 20 min svojega časa, kar je velik dosežek.
Sploh je smešen pri previjanju ko si lovi noge in se prijema za prste in ko mu noga pobegne se ful krega.
Še vedno se samo dojiva, vendar mislim da mu bom tu in tam dala kaj za pokusit, ker ko jem, spremlja vsak moj grižljaj, kot da se mu ful lušta. Z pravimi obroki pa bom počakala še kak mesec al pa dva - sicer pa otrok itak sam pokaže če želi kaj več.
Tak, mal sem se razpisala, zdaj grem pa okupirat hladilnik, ker sem fulll lačna (no kdaj pa nisem
).
Čau bau, pa enga lupčka vašim
za lahko noč.
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
tudi naš pozabi na svoje nogice

Mogoče pa čez nekaj dni, teden ali dva to uspe tudi najinima korenjakoma. Za zdaj je ugotovil, da lahko z nogicami brca kot zmešan in z njimi brcne mamico v trebuh. Pred ogledalom me vleče za lase, ušesa, dol vleče očala. On se tega ne zaveda, ampak pač vleče, kar najde v svojem dosegu in najraje se prilima z odprtimi usti na mojo brado ali lica in zraven tuli kot volkec
Jaz sem se najprej še obremenjevala, kaj bi moral pri tej starosti znati, ampak zdaj si rečem, da bo že prišel tudi njegov čas - še prehitro.
Pri nas je pa zanimanje za hrano ogromno. Spremlja vsak grižljaj, ki gre v usta. Včeraj je tako gledal mojo klobasico pa še z rokicami in nogicami je mahal in odpiral usta. Danes sva prvič poskusila riževo kašico. Pojedel bi več, kot sem mu dala. Bilo mu je kar všeč in imel je več hrane okrog ust kot v njih
Ja, Nalin, 4 mesece!!!! Jaz komaj čakam, da izgine sneg, se pojavi toplo sonce in da se začne prava pomlad.
Kar ne morem verjet, da gre čas tako hitro. Danes ima naš Miha napad tečnobe in mu ni nič prav, zato šibam spet gledat, če še spi.
AKŠ,
tudi pri nas se zadnje dneve dogaja podobno. Protestira pri hrani, sitnari čez dan, ponoči se je začel zbujati - no zdaj pa razmišljam, kaj bi mu bilo. Se tolažim, da je za to krivo vreme, ki še mene "stiska" proti tlom
Kaj z njimi počnete čez dan? Meni je zmanjkalo idej. Zdaj mu ne paše več toliko igralnica, nosit se tudi ne mara preveč, masirat ga ne morem cel dan
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!