writing-img

RE: oktober 2005

clock-img

20.10.2008, 22:45

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

aha, nekaj  je uspelo, samo to ni to, kar sem hotela. Pomoč prosim

clock-img

21.10.2008, 08:03

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

IZVIRNO SPOROČILO: urbancek

aha, nekaj  je uspelo, samo to ni to, kar sem hotela. Pomoč prosim

V shrani.si, potem ko naložiš fotko, skopiraj 2 link - KOda za forum, če je velika slika, pa 3 link  - Koda za forum (s predogledom).
Velikost fotografije ugotoviš tudi tako, da klikneš na fotko, v shrani.si

upam da sem ti kaj pomagala. user posted image

clock-img

21.10.2008, 11:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.10.2008, 13:40

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Aljaž - VSE NAJBOLJŠE!user posted image

user posted image

clock-img

21.10.2008, 16:11

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Sem tako naredila najprej, pa ni nič pokazalo. Zato sem poskusila na ta način. Je pa res, da me je ene dva dni zafrkaval shrani.si. Mi stalno povezavo ven meče. Mogoče pa je bil to razlog. BOm še poskusila.

Sicer pa hvala

ALJAZ - VSE NAJBOLJŠE

clock-img

21.10.2008, 20:01

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

user posted image

Aljažu vse naj naj najboljše!!! user posted image  user posted image  user posted image

Jutri imamo dva slavljenca dneva, kajne? Žan in Miha!

Urbanček, tvoja torta izgleda odlično! user posted image  user posted image  sigurno je bila svetovna!

clock-img

21.10.2008, 22:00

clock-img

KBM

pencil-img

4744

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image                     user posted image user posted image user posted image  

user posted image
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 21.10.2008 22:03:19 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

22.10.2008, 06:12

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

hvala za cestitke... vceraj sem si vzela dopust in palcka peljala v zoo... zivali so mu bile zelo vsec, najboljs pa tobogan na igriscu user posted image user posted image user posted image ....
od vsega navdusenja je potem ko sva prisla domov, dobil vrocino user posted image ...na sreco mu je hitr padla... trenutno je nima, bom vidla kako bo cez dan

danes pa od naju CESTITKE ZA ZANA IN MIHO user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

22.10.2008, 08:04

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

ŽAN, MIHA - VSE NAJBOLJŠE

< Sporočilo je popravil urbancek -- 22.10.2008 8:05:39 >

clock-img

22.10.2008, 20:39

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

Miha VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Žan VSE NAJBOLJŠE!!!!!

user posted image

clock-img

22.10.2008, 22:26

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Oj!

Hvala za čestitke!!!

Žan in Aljaž, tudi vama vse naboljše in veliko user posted image , da bi bila vesela, pridna in da bi razveseljevala vajine domače!!!

user posted image  Na torti je samo ena svečka user posted image  Velja pa za tri user posted image   Praznovali nismo kaj dosti (glede na vse dogodke). Bova pa Miha naslednji teden, ko ima sistematski pregled, peljala na tortico in na nakup darila.  Bratu gre veliko bolje (tok tok) in bomo raje praznovali decembra, da vsi pridemo malo k sebi, sploh pa on sam. Hvala, ker ste stiskale pesti! Pomagalo je. Danes mu je zdravnik na pregledu rekel, da je imel srečo in da je nekaj tam gor čuvalo. Ne znam povedat, kako sem srečna, da je z nami..vsak dan posebej se spomnim tega. Je pa res, da vse prihaja za nami in da se ob vseh usodah zaveš, kako hude bi lahko bile posledice user posted image  zato objemite vaše najbližje in uživajte v vsakem trenutku z njimi, čeprav vas včasih razjezijo. Predvsem pa jim povejte, da jih imate radi. Lepo panajte!

clock-img

23.10.2008, 07:19

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

nana27 - res sem vesela za tvojega brata. Še naprej naj ga čuvajo tam gor. Poglej kakšno naklučje, ravno preden sem odprla ta post sem brala o nadangelih, ki nam pomagajo pri vsakodnevnih tegobah, če jih znaš prositi. Prositi pa jih ne smeš v sebične namene.
Prilagam link, ker je res zanimivo za branje

http://www.svetangelov.com/

clock-img

23.10.2008, 10:45

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Urbanček, hvala user posted image  Sem "prelistala" vse na linku, ki si ga dala, pa mi je zelo zanimivo. Te reči me zelo zanimajo.

clock-img

23.10.2008, 10:58

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

MIHA - user posted image

user posted image

ŽAN - user posted image

user posted image

clock-img

23.10.2008, 19:08

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

Marcel  VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE!!!! user posted image  user posted image  user posted image  

poleg vsega tudi tebi kmalu želim sestrico ali brateca! user posted image

user posted image

clock-img

23.10.2008, 19:11

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

Bratu gre veliko bolje (tok tok) in bomo raje praznovali decembra, da vsi pridemo malo k sebi, sploh pa on sam. Hvala, ker ste stiskale pesti! Pomagalo je. Danes mu je zdravnik na pregledu rekel, da je imel srečo in da je nekaj tam gor čuvalo. Ne znam povedat, kako sem srečna, da je z nami..vsak dan posebej se spomnim tega. Je pa res, da vse prihaja za nami in da se ob vseh usodah zaveš, kako hude bi lahko bile posledice zato objemite vaše najbližje in uživajte v vsakem trenutku z njimi, čeprav vas včasih razjezijo. Predvsem pa jim povejte, da jih imate radi.

Lepo panajte!

IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

nana.... user posted image user posted image user posted image   ful ful fejst sem vesela tehle novičk! user posted image  user posted image  user posted image  

in pa, popolnoma se strinjam s tabo!

clock-img

23.10.2008, 19:12

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

user posted image  kako sem pa tole skupi sklamfala? user posted image

v glavnem, vesela in še enkrat sem vesela
in popolnoma se strinjam s tabo!

clock-img

23.10.2008, 21:41

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Prvo čestitke vsem slavljencemuser posted image user posted image user posted image

user posted image

nana, super, da gre bratu na bolje

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

24.10.2008, 13:46

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

VSE NAJBOLJŠE - ČE SEM KOGA ŽE ZGREŠILA

Pri nas po starem. Danes sta oba OBUPNA.
Smo mislili popoldne v Lj. pa mi na misel ne pride z njima po trgovinah letat , zraven pa še viruse pobirat.

clock-img

24.10.2008, 14:34

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Marcel, vse najboljše!!!!

user posted image

Urbanček, naj sitnoba pri malih dveh čimprej mine user posted image user posted image user posted image  Kje je Nalin? Kako je Jonas?

clock-img

24.10.2008, 16:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.10.2008, 21:46

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Dober večer

Mi smo danes praznovaliuser posted image , jutri imamo pa še za nekaj zamudnikov mal praznovanjauser posted image
Tukaj so dve slikci, več pa v albumuuser posted image

user posted image

user posted image  

clock-img

26.10.2008, 19:21

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

user posted image user posted image user posted image  fajne fotke!

kar se pa torte tiče: user posted image user posted image user posted image user posted image  

kje ste pa ostali in fotke z praznovanj? in darila?

clock-img

26.10.2008, 21:09

clock-img

KBM

pencil-img

4744

To naj bi bilo vse kar se tiče dajanja slik na netuser posted image

clock-img

26.10.2008, 21:22

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

IZVIRNO SPOROČILO: KBM

To naj bi bilo vse kar se tiče dajanja slik na netuser posted image

ja, sej ti si jih dala, sem pogledala, Karin se je imela po slikah sodeč zelo fajn!user posted image  pa Emo smo tudi videli in torto od Urbančka...

kaj pa ostali oktoberčki?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem