Ojla!
Tudi meni zmanjkuje časa!
Vsi bolani hitro pozdravte!
Naša Ema se drži (trkam) edino malo kašlja, ma hujšega ni in upam da tudi ne bo.
Lepo se imejte!
Mi smo tudi že OK... Norimo, se podimo, se prepiramo, igramo, lovimo, itd... Namreč oba sta doma, ker sta postala kot rit in hlače in je grozno, če nista skupaj.
Jih je pa ful luštno gledat zdaj, ko sta postala prava zaveznika... Saj se vsakih toliko časa spričkata, pa malo stepeta, ampak ni hudo. Vsaj zaenkrat in upam, da tako ostane...
Pa, pa A
kako je Karin in njene bezgavke?
Karin gre na bolje, v ponedeljek smo bili pri pediatrinji in je rekla, da ima gnojno angino

, sedaj smo spet na antibiotikih!
Luštne slikce od Nalin in AKŠ
se strinjam!!!

Lea je pa res prava lepotica! In kako dolge laske ima!
in
Nalin, tvoja dva sta prava cukra.. kako je Jonas in zdravje?
Aja32, to je pa ful lepo prebrat..

Upam, da bo pri nam tudi tako, gre že v tej smeri. Povej mi prosim, kakao imate pri vam spanje poštimano? A hodita skupaj spat? Naši dve pupi po mojem ne bosta nikoli šle skupaj spat, ker če sta skupaj, je spanje zadnja stvar, ki bi ju interesirala.
Še vedno pogrešam
Nano... Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaa kje si in kako ste???
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin
mojca, ta teden smo od ponedeljka vsak dan bili pri P, no danes, pa je končna diagnoza 6. bolezen. Kje smo jo staknili ne vem. Sicer pa je bil od začetka septembra zdrav vsega skupaj 3 dni, pa še to bolj tako. sedaj upam, da bo vsaj 6t mir, da se lahko ta tretjič cepi.

pa dej no...

zdej sem pa žalostna.. Drži se Jonas, naš borec!
Moji dve sta obe pri točno sedmih mesecih staknili šesto bolezen. Tudi meni ni jasno, kje.
Ja, Liu bi tudi rada bila "velika" in sama zaspala in me kot velika punca "nažene" iz sobe, da bo sama zaspala, pa me čez dve sekundi že poišče v dnevni sobi.

Ampak zdaj tako hitro zaspi, da sem po dve minutke v sobi in že drnjoha.
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG
Upam, da bo pri nam tudi tako, gre že v tej smeri. Povej mi prosim, kakao imate pri vam spanje poštimano? A hodita skupaj spat? Naši dve pupi po mojem ne bosta nikoli šle skupaj spat, ker če sta skupaj, je spanje zadnja stvar, ki bi ju interesirala.
Hoj,
no tako sem tudi jaz mislila - in sem ju imela posebej do oktobra. Ampak je bil problem, da se mi je Luka non-stop zbujal in sem mislila, da bo potem Naja zbudil sredi noči. Itak je pa sredi noči enkrat ali dvakrat prišel k nam v spalnico. Potem me je pa prešinilo, da bi vseeno mogoče poskusili, da bi bila skupaj v eni sobici. In je super. Spat jih dam istočasno, preberemo pravljico, pustimo lučko goreti še 5 minut in potem spat. Malo se še premetavata po postelji, kramljata in potem zaspita. In tudi če se kateri od njih ponoči prebudi, drug spi kot top.
Sta pa na začetku počela vse drugo razen zaspati ne. Divjala in skakala po postelji, se obmetavala s plišatimi igračama, itd... Ampak to je bilo le večer ali dva. Nič več. In mi je žal, da jih že prej nisem dala skupaj.
In od takrat naprej je Luka tudi veliko manj ljubosumen na Naja.
Lp A
Lepe fotke!
Pa kako dolge laske ima Lea, upam da mi bo uspelo Emo prepričat, da si bo pustila delat čopke in kitke.
Ko berem mere od drugih punčk vidim da je naša bolj v kategoriji od fantov.
Tako po višini (se vidi da bo visoka, kot midva), kot kg. Hlače za 3 leta so ji itak vse prekratke, da ne govorim o majicah.
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG
Hoj,
no tako sem tudi jaz mislila - in sem ju imela posebej do oktobra. Ampak je bil problem, da se mi je Luka non-stop zbujal in sem mislila, da bo potem Naja zbudil sredi noči. Itak je pa sredi noči enkrat ali dvakrat prišel k nam v spalnico. Potem me je pa prešinilo, da bi vseeno mogoče poskusili, da bi bila skupaj v eni sobici. In je super. Spat jih dam istočasno, preberemo pravljico, pustimo lučko goreti še 5 minut in potem spat. Malo se še premetavata po postelji, kramljata in potem zaspita. In tudi če se kateri od njih ponoči prebudi, drug spi kot top.
Sta pa na začetku počela vse drugo razen zaspati ne. Divjala in skakala po postelji, se obmetavala s plišatimi igračama, itd... Ampak to je bilo le večer ali dva. Nič več. In mi je žal, da jih že prej nisem dala skupaj.
In od takrat naprej je Luka tudi veliko manj ljubosumen na Naja.
Lp A

oooo super!!
komaj čakam, da bomo mi tako daleč. zdaj še ne moreta kramljati, ker Hana zna reči samo mama, baba in ati. Še ne zna niti sestrice poklicati po imenu, ji reče ati.

v bistvu je vse ati.
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity
Lepe fotke!
Pa kako dolge laske ima Lea, upam da mi bo uspelo Emo prepričat, da si bo pustila delat čopke in kitke.
jaz sem izkoristila Liučkino obsesijo z oblekcami (ne vem, zakaj sploh imamo v omari ene šesto parov hlač, trenirk ipd, ker nosi izključno oblekce), no in tu zraven pašejo špangice ali čopki. Tako ji rečem - če želiš biti v kiklci, potrebuješ spete laske. Drugače ne gre. (ma če ji silijo laski povsod po obrazu). Na to pristane, drugače ne bi niti pod razno.
hihihi...jaz ji pa rečem, da moramo laske spet, drugač se gremo na kratko ustrižt. Itak da tega nebi naredila, ampak zaleže pa.....
ja drugače pa imamo v kratkem namen obiskat frizerja, le toliko da nam postriže š****.....
Poleti je imela kratko frizuro, ker ima ogromno, ogromno las in ful goste. Pa se je revica tako potila, tako da nismo imeli izbire. Mi je pomembnejše da je uporabno, pa ne zelo veliko dela z njimi. Sedaj jo striže samo spredaj, da ji ne grejo lase v oči.
Bomo videli kako bo na poletje, če si bo pustila delat čopke in kitke, ok, drugače bo spet striženje.
Krilca... do nedavna si jih sploh ni hotela oblečt, ni šans, ni šlo, poleti sem ji kupila ene 4, pa je nosila samo tisto najcenejše iz H&M, tista lahka poleta, drugega pa sploh ne. IN jaz sem zmetala stran okoli 60€. Upam, da ji bo kakšno prav, naslednje leto.
ja drugače pa imamo v kratkem namen obiskat frizerja, le toliko da nam postriže š****.....
Mi imamo tud namen k frizerju
Drugače smo pa že z zdravjem na boljšem, bezgavke so izginile

, samo še malo kašlja
Pohvalit moram cel kup lepih slikic. Kakšni lepi otročki
Aja, bravo za skupno spanje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!