Imate spalno vrečo? Pri nas smo jo uvedli, ko je bil prehlajen. Mogoče tudi to pomaga.
Vem, da do prvega leta ni dobro, da so obrnjeni naprej, tako da je bilo potrebno najti kompromis. Še vedno je obrnjen nazaj, ampak je v najbolj ležečem položaju - kot v lupinici, dvignjen in ni utesnjen. Do sedaj sme videla tri firme, ki imajo to možnost obračanja - nazaj in nato naprej; Brevi, Bebe Confort Iseos in Concord Ultimax. Mogoče so še od Chiccota, ampak za te se nisem zanimala. Mamice malih oktobrčkov in oktobrčic, ki se že obrnejo. Na kakšen način ste jih spodbujale, da bi jim uspelo? V kakšnem položaju mora biti otrok, ko je na trebuhu, da se prevali na hrbet? Pase kravice? Kje so rokice? Nogice? Rabim čisto preprosto razlago za telebane
MusiMarusi, ja pribor
Jaz sem razmišljala samo o kozarcih in sva jih z mojim za celo vojsko kupila
Za sedet bomo šli še k moji mami po stole. Mali Bor.
vse naj naj za peti mesec pa ne mamici preveč živčke kravžljat!!!!!

Eden lepših trenutkov staršev je, ko opazijo prvi nasmeh svojega malega dojenčka. Je pa ta dogode...
Vse o dojenčku

Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, sp...
Počitek in spanje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!