Danes je pa moja Karin stara 10 mesecev,nekaj slikc sem priložila v album!!
Drugače pa smo glih včeraj dobili 8 zobek!Malo je bila tečna in ni mi hotla spat!!
Pri nas se je pa šele sedaj odprlo in smo morali jogi spustiti čisto do dna v posteljici,ker se je že začela vstajati,res lepo napreduje!!Fth imamo 24.8.in bo fizioterapevtka full presenečena ker je v 2 tednih full napredovala!!
Pa gristi je začela,če slučajno jaz sedim zraven na postelji ali kavču se hitro meni priplazi in me že ugrizne potem se pa full smeji - ali vaši malčki tudi grizejo?
AKŠ upam,da se ta vikend ali pa ponedeljek kaj vidimo,ta taden nisem ostala v Hrastniku,ker ima delavka na socialni dopust in nisem mogla nič rihtat!!
Udb upam,da se kmalu pozdravite,saj čudnega ni nič da ste prehlajeni,ker je vreme full čudno!!
Lep dan,danes je pa vsaj malo sončka!!!
< Sporočilo je popravil Boris -- 17.8.2006 12:47:15 >
. nekaj se že kaže spodaj, ampak še niso zunaj. zato pa že tekamo okrog kot naviti. mame sploh ne šmirgla, ko hoče kam it, jo enostavno ucvre. tud križem kražem po dvorišču. tud bežat že začenja, da jo komaj utegnem lovit. smrklja mala navihana.
pa kamne vneto v usta daje. sem jo že parkrat skregala in to pošteno. očitno se je prijelo, ker je danes cel čas previdno opazovala, če jo gledam.
govorimo pa "ne, ata, mama, njam". hihi - to zadnje najraje, ker je kar ješča. pravo nasprotje moje tavelike.
LP
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
kaj hodi, dirče. sicer vmes še vedno štrbunkne, ampak to je ne ovira.
njej se je blazno mudilo za večjo pa se je hitro naučilla. skoraj dober mesec prej kot večja - če pa sem večjo morala "spodmetavat " po navodilu ščuknjene peditrinje v zdr. domu. pol smo pa pri 9 m menjali, ta novi pediater mi je pa reku, da naj jo še vzpodbujem, pa je na svoj 10m RD začela hodit. kar tako. sama, brez kake dodatne pomoči in stimulacije. ampak ker sem jaz cvikala namesto nje, sem jo vedno vsaj malo prijela za rokico naj ne pade.
smotana mama.
ker pa se iz izkušenj učimo , pa vidim da ni nobene potrebe za tako previdnost, pa sem tamalo pustila, naj gre in dela po svoje. čisto samostojno brez držanja za roko hodi zadnjih 10 dni ali pa 2 tedna nekje. brez držanja za karkoli.
pa odkar je tako aktivna je tud malo shujšala in ni več taka bunka kot je bla. poje, pa še vedno rada vse kar vidi, razen morda banane. nad tem ni preveč navdušena. papa pa vse od pomfrija, do špinače, smokijev, kruha, vse živo.. ampak če se le da, ji raje dajem male koščke v usta. če pa še nima zobk in se tako matra z grizenjem.
O, kako vas je lepo brat
Miha pa se mi nonstop dviguje ob mizi v dnevni sobi in dela kroge okrog mize in je tako hiter, da ga komaj dohajam. Jaz pa zraven stojim in sem v pripravljenosti, da ne omahne s celim telesom nazaj. Misli, da zna že hodit pa hoče od mize kar v prazno proti kuhinji stopit

Strah me je, da bi z glavo pribil v mizo.
Mogoče veste, kako se otroka
pravilno spodbuja k vstajanju in hoji. Vem, da naj se ga ne bi, ampak če je njegova želja velika, mu pa ne morem preprečit. Če ima katera kontakte s fizioterapevti, naj prosim malo napiše, kaj pravijo oni pa kakšno vajo opiše.
Še eno vprašanje za bodoče vrtičkarje. Ali je res, da se mora otroke, ki gredo v vrtec predhodno cepiti proti ošpicam, rdečkam in mumpsu?
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!