AKŠ, trenerkice so luštkane! Tvoja mala pa tud.
Drugače mam pa mir!!! Moj mali pikec je šel na sprehod z babico. In potem se bo prvič kao uspaval z babico - midva imava koncert. Me prav zanima kako bo šlo. Držte pesti!
udb, sigurno bo pri babici brez težav zaspal! tako je ponavadi, in tako je pri nas. je pa res, da je še ni uspavala za nočko - samo podnevi. moramo narediti poskus, ker greva na eno poroko...
drugače pa ni osnovnih pogojev, da bi jo položila v kinderpet in bi sama zaspala. začne se igrati, divjati... in je vedno bolj podivjana in vedno manj zaspana. tako da se midve še kar na rokah uspavama, vendar sedim z njo v naročju. ko zapre oči je zmaga! takrat res zaspi in jo lahko dam v kinderpet. ampak morava obvezno prej obnoviti, kako dela kuža, kako muca, kako ona straši dedija, kako... po tej proceduri se umiri in potem počasi zaspi.
nalin, kako so si škrati različni.. recimo pri hranjenju. sicer je pa fajn, da se tako pridno dojita, bo zelo odporen! ali te kdaj ugrizne? (Liu bi me sigurno)
Mojca, zna Liu že oponašati živali?
Udb, blagor vama, da lahko kam gresta. Nama ne uspe

Vam kar zavidam punce, da si lahko z vašimi

privoščite kakšen izhod.
Ah ja uspavanje..meni na srečo zaspi na flaški. Prej ga utrudim, da je komaj še pokonci. Vsak dan zaspi malo čez 19. uro. Je imel obdobje, ko sem ga pustila dreti, a le en dan, saj se mu je uspelo pobruhati. Od takrat ga vedno uspavam, ko je že čisto utrujen ali pa v naročju. Če ne gre nič od naštetega, vklopim glasbo, da se še malo sam s seboj pogovarja in sedim zraven, vendar ga ne gledam in ko se zmatra s telovadbo, mu dam v usta flaško in zaspi.
Nalin, kdaj odhajate na morje?
Mi pa že odštevamo - še dva tedna do Mihove prve "službe"

Najprej bo imel seveda pripravništvo

z več mentorji. Zdaj še nakupujem trenirkice in body-je, ker so rekli, da rabi 2x za preoblečt s seboj. Doma pa itak tako packa, da ga je treba vsaj 2x preoblečt.
Ja, jutri bomo "navalili" na Hofferja
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!