aja čestitke za prve korake
! mene tudi zanima, kako kaj buši, ali ga doživljaš drugače kot prvič, in pa kdaj imaš rok?
marcelu (udb) pa čestitke za prvi zobek! dobrodošel v klubu malih grizalcev!
liu je tudi dobila še zgoraj dva zobka, zdaj se spretno izogibam njenih ust, saj sem zadnjič zvezde videla, ko je zagriznila v moj prst. prav ostri so tile prvi zobki!
mi je pa všeč, ker je začela zjutraj poležavat... prej, ko se je zbudila, je bilo treba takoj v akcijo, zdaj pa se cartlja, še zadrema, v glavnem bluzi po postelji še kako uro in pol, kar mi blaaazno paše!
Bravo Luka in Žak za 1. korake. Lina pa bi samo po štirih hodila, oprime se samo postelje, da bi jo pa jaz držala pa ni šans. No, vse ob svojem času. Ravno danes ji je ven pokukala spodnja trojkica- 8. zobek (pri zobkih pa res hitimo). Malo je prehlajena, drugače pa vsak dan kaj novega izumi. Zdaj poskuša oponašati kužija in račke.
Aja, ali boš Luka imela v vrtcu, ko boš zopet na porodniški?
lahko noč.
Ojla vsem skupaj...
Hvala vsem za čestitke glede prvih korakov...
Ga ne smem spustiti izpred oči niti za sekundo... Šiba iz enega prostora v drugega, tako da laufam za njim kot nora....
Moja nosečnost.... Trebušček se že pošteno pozna... Ni pa ravno tako kot v prejšnji...
Glede na mojo starost sem naredila THT test in je pozitiven, tako da imam v petek v Postojni amniosintezo... Tako da sem od prejšnje srede, ko so me poklicali iz Genetike, čisto iz sebe... Sicer mi vsak pravi naj bom pozitivna in naj ne premišljujem preveč o tem, me pri srcu stisne... Najhuje je, da bom morala čakati na izvide 3 tedne... Aja, rok imam 27.1., vendar je ginekolog rekel, da se zgodovina rada ponavlja (glede na to, da je Luka en mesec prej privekal na svet) in da naj bom na porod pripravljena kar od začetka januarja... Seveda, pod pogojem, da bo vse v redu....
Ampak OK... Se tolažim s tem, da začnem v petek zjutraj z uvajanjem v vrtec... Potem moram itak po amniosintezi tri dni počivat in bo Luka haral okoli z atijem.... potem pa od ponedeljka naprej spet uvajanje... Tako, da mislim, da mi bo čas minil kar se da hitro...
Toliko na kratko... Lp A
Zunaj pa dež in mraz, tako da bomo danes kar v stanovanju. Glede tortice ob prvem rojstnem dnevu imam že idejo, kako bi morala izgledati

Odločiti se moram le, kam jo bom dala naredit. Saj bi jo naredila sama, ampak oblikovat v željeno obliko - tega pa ne bi znala. Sama znam delat samo klasične torte. Jih boste ve same pekle, če jih boste?
Moram povedat, da sem včeraj dobila copatke iz Anglije in so res

Nisem si mislila, da jih bom dobila tako hitro.
čestitke za Liu
MusiMarusi, meni so fajn tudi Superfit copate iz Massa, ki imajo opetnik tako kot Ciciban, ampak podplat je pa zelo mehek in upogljiv. Mislim, da so dražje od Cicibana. Mi smo jih dobili na posodo in mislim, da mu bom za v vrtec kupila kar te.
Vsem, ki jutri začnete z vrtcem
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!