[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Nalin
čestitke ker si postala teta mali Evi.
Moj prvi sonček Nik je v petek postal prvošolček. Sem prav ponosna nanj po drugi strani pa se mi zdi še čist preotročji za šolo!
Bor še vedno turbo kobaca. Sploh noče na noge. Sicer se dviguje ful ob opori, čepi, kleči, če ga držim pod pazduho naredi par korakov potem pa hoče takoj na rit in gasa na kolena in naprej. Najbolj obožuje plezanje po stopnicah jaz pa skos u pripravljenosti kdaj bo "bum".
V vrtec še letos ne bo šel, ga bosta pazili obe babici, drugo leto pa definitvno v vrtec. Me kar stiska v želodcu ker se hitro bliža čas vrnitve v službo. Tale mesec bo minil čisto prehitro...
Prehrana:
- ponoči dojenje kadar se pač zbudi (včasih imam občutek da skos bedim)
- 6.30 zadnje dojenje
- 8.30 čokolino, kruh + maslo + marmelada, šnitka, žemljica + skuta/kisla smetana...
- 10.30 sadje
- 12.30 kosilo
- 16.00 sadna skuta, sadje, jogurt
- 18.30 čokolino, gres,
- 19.00 - 19.30 dojenje, uspavanje...
Zvečer se uspava tako da se doji. To bi rada nekak ukinila pa ne vem kako. Sem mu probala dati čaj pa je tako zabrisal flašo stran da je soraj počla. Imate kak nasvet? Vztrajnost verjetno... Če ga nosim je ful nervozen in čez čas začne ful jokat.
Koliko pa kaj pijejeo čez dan? Bor spije včasih le 2 dl včasih pa mo rata celo 5 dl (no to je bolj izjema kot pravilo).
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Lepi dnevi, res
Naša družinica je danes preživela zelo zelo lep dan. Zelo dolgo smo bili zunaj na sprehodu in Miha sva še malo za hec spuščala po toboganu in to tako, da sva ga držala, da se je dričal z ritko in je bil tako zelo navdušen, da bomo jutri izlet ponovili.
Nalin, čestitke, ker si postala teta

Zdaj ji boš pa lahko dajala nasvete in Evo pocartala, če bo mamica preveč utrujena. Jaz sem danes prijela v roke 3 in pol mesečnika - ne morem verjeti, da so tako lahki ali pa sem med nosečnostjo postala huda mama "kvihtaraka"
Thunder, tudi naš se kar vrže na rit in se odkobaca naprej. Čestitke za prvi šolski dan
Glede pitja tekočine se ne sekiraj, saj se še dojita, a ne. Ko bi le naš poleg mleka hotel še kaj pit. Zadnja dneva je bil res izjemen "pivec", ker je lepo pil multivitaminski sok od Alete, ampak drugače pa mu pitje čajev, vode ne gre. Upam, da bo bolje v vrtcu.
Mi smo bili v vrtcu od 10.00 do 12.00, ker je Miha imel še kosilo. V vrtcu je bilo super in naju Miha sploh ni pogrešal. Niti s pogledom naju ni iskal. Verjetno so na začetku vsi taki, ko pa ugotovijo, da so tam ves dan sami brez mamic in atijev, pa verjetno ni več tako prijetno. Vzgojiteljica je rekla, da je dobro, da tako delamo še vsaj dva dneva, da prideva z Mihom za nekaj uric in da se igra, nato pa bomo videli, kako naprej. Dobil je svojo omarico in svojega znakca -

je pa v skupini Sončkov. Skupaj z njim se uvajajo še trije otroci. Miha je zaenkart v skupini najmlašji in je edini, ki še ne zna hodit.
Toliko zaenkrat.. Vsem lep dan pa hvala za lepe želje ob prvem uvajanju
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!