Če ne bo bolje, bom konec tedna zamenjala mleko. Sem videla, da ste nekatere dobile klice iz zavarovalnice Slovenica
Še dobro, da sem tisti ženski rekla, da naj pokliče čez nekaj dni, da se doma posvetujemo. Nimam pojma, kako so prišli do mojih osebnih podatkov in do telefonske številke
Uživajte!
, tako da nič ne vem, koliko je težek in koliko je zrasel moj sonček. Vem samo, da ga zadnje dneve napenja in da prdka.
Potem si lahko predstavljate, da se me kar lepo sliši
To bo moj prvi dan (nekaj uric) brez Mihca. Me že danes skrbi, kako se bosta z atijem štimala. Upam, da bo pančkal in atija spravljal v dobro voljo. Ja, nasmehi naših malčkov. Meni se zdi, da sem vsak dan bolj zaljubljena v svojega miška. Pa glavica mu tako lepo diši in njegovi mehki laski, da je mamica kar v nebesih. Lepo noč vsem!

Pripravke iz listov ozkolistnega trpotca uporabljamo za pomirjanje suhega in dražečega kašlja, ki...
O živilih

\"Generacija infantilnih mamic, ki si dovolijo iti v klub v skromnih oblačilih in ne vidijo, da j...
Materinstvo
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!