IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček
Jutro,
komaj sem vas našla, pa itak mi ni jasno, kako sedaj priti do foruma Čvekamo o otrocih. Meni se pod OTROCI ne pojavi... Pa drugače nisem tako zelo neumna. Tko, da sedaj pristopam iz zgodovine... Prosim za navodila.
Zadeva je povsem enostavna... tukaj
http://www.ringaraja.net/forum.asp klikneš na "otrok" in potem na "čvekamo o naših otrocih". Upam, da ti bo sedaj šlo lažje.
Kar se pa mojega poklica tiče...hmmmm...cuma me je poslala v management, pa to ni to...tako da me prav zanima, kam bi me ti vtaknila
Yasminka ja v soboto smo malo zapravljali po Konzorciju, sicer sem upala, da najdem eno točno določeno knjigo pa je žal nisem dobila, no bo pa kakšna druga tudi dobra. Sem pa tudi jaz videla v dvigalu samo še tvoj obraz in so se vrata že zaprla. Ste vi našli in kupili kaj zanimivega? Upam, da se je imela Ema danes z očijem lepo v vrtcu in bo rada hodila tja

. Lepo, da si se takoj spet navadila na službo, saj večinoma je res, da se v enem letu kaj dosti ne spremeni, samo tole naše zadnje leto je bilo pa prav pestro
Pajaca
za novo pisarano. Moja bi bila dosti večja, če bi jo lahko obrnila, ker je definitivno višina bistveno večja od dolžine ali širine

, ampak bistveno je, da jo imam in sem v njej sama. Mogoče, ko bom večja in bolj pridna, dobim kaj večjega. Držim pesti, da s Pajackom ne bo kaj hujšega. Kar se pa cepljenja tiče, so cepiva danes vseeno malo bolj varna, kot takrat, ko si bila ti cepljena. Je pa res, da je tole OMR cepljenje najbolj zoprno od vseh. Upam, da bo vse OK, ko bo na vrsti.
ac se je imela Sara v vrtcu lepo? Upam, da ji je čas hitro minil
cuma
za uspešno prestana praznovanja RD, imaš kakšna praktična navodila za nas, ki nas to še čaka

? Ema je na fotkah seveda luškana kot vedno
Arielca
za tvojega cukrčka, vidim, da ji lasje prav hitro rastejo in bo že skoraj čas za kakšnega frizerja
Bino upam, da se vidimo, če ne danes pa kakšen drug dan ta taden

. Ti pa kar pridno pomagaj Bini spati čez dan. Ti verjamem, da si utrujena za štiri, ko imate takšne neprespane noči že skoraj eno leto. Držim pesti, da boste čim prej spali celo noč v enem kosu
Nič se grem počasi oblečt in potem na plavanje
< Sporočilo je popravil mml -- 4.12.2006 10:14:43 >