04.12.2006, 20:31
155
Sem vas našla in brala, zdaj pa še malo napišem.
Za nas je danes pomemben dan.
Zadnje dni je Maj samostojno naredil korak, ali dva, danes pa je kar nekajkrat uspesno korakal sem ter tja
torej si upam rečt - mi hodimo.
Danes je pa tud moj zadnji "prosti" dan.
Namreč po letu in pol se jutri vračam v službo.
Punce iz službe so mi sporočile, da so sčekirale mojo pisarno in je taka kot mora bit,
okvirjena slikca malega je že pripravljena in bo jutri zasedla posebno mesto na moji mizi,
čokoladni bonbončki so v torbi, da bo dan slajši in lažje minil
. Za malega so stvari že vse pri babici, oči, ki ga jutri pelje je dobil še zadnje napotke, babica pa itak že komaj čaka, da pride.
Nč, tolk na kratko. Šibam pod tuš in pregledat omaro kaj bom jutri oblekla. Čas kavbojk in športnih hlač je mimo
Vsem
želim uspešne in prijetne prve dni v vrtcu, mamicam v službah pa naj čas hitro mine. lp. Valeri

S tem imam pravzaprav težave že vse po porodu. Včasih kakšen dan malo bolj, drugi manj.
Vreme?
nazaj
!
?
. Meni so cimri v LJ (dan pred izpitom) v študentu nosili še skutin zavitek ... mmmm je pasal zraven!
. A se ne bi kdo od vas selil na obalo? Ali pa morda, bi kdo kupil vikend?Vem za eno full lepo stanovanje, ki se prodaja ... na enem hribčku
je že rezerviral smučanje v Austriji-Rauris v šolskih počitnicah gremo uživat in imajo v tem penzjonu tudi welnes kar pomeni, da bo mami ob večerih uživala.
, po tem se mi pa ni dalo še enkrat pisat.
. Sem komaj čakala december, ko bo šla v vrtec, jaz bom pa končno mal uživala, no, zdej se pa tako zgodej zbuja, pa tudi uvajanje v vrtcu gre tako počasi.... Se mi zdi, da se vzgojiteljicama dosti ne da, sploh sedaj, ko vesta, da bom cel mesec doma. Včerej sta rekli, naj pokličem ob 10:00, kako gre in ko sem klicala, sta rekli, naj Saro pridem kar iskat, ker ima že zadosti in je jokava. Ko pa sem prišla tja, je pa čisto pridno sedela vzgojiteljici v naročju in jedla jabolko.... Sej mal je pa logično, da bo sitnarila. Ne morem je vsakič takoj prit iskat. Danes bo ostala tam na kosilu, jutri jo bom pa pustila tam prespat (to bo šele projekt). Kar pomeni, da bo njen rojstni dan 1. dan, ko naj bi bila cel dan v vrtcu
.