IZVIRNO SPOROČILO: cuma
Izabela: Kako je Matevž? Ta teden gre v vrtec a ne?
Ja, Matevž bi moral v vrtec, danes, pa je prišlo drugače. Tako zelo bogi je, da mi kdaj kar pridejo solzice

. Od sobote popoldne je imel visoko vročino, pa tega smo že navajeni. Ampak včeraj ponoči je 2 uri skupaj vreščal in kričal, ne vem, če je že kdaj tako. Zjutraj na povijalni je še vedno jokal in ob tem sem videla, da ima 2 piki na jeziku. Čez kakšno uro sem videla že 4, popoldne jih je bilo že nešteto, res, 20 ali pa še več. In popoldne je prišel na obisk moj oče, da ga je malo zabaval, pa sem videla, ko se smeji, da skoraj ni videti zobkov, čeprav ima drugače sprednje zobe že čisto velike, zdaj pa so se videle le š****! Klicala sem pediatrinjo in mi je povedala, kaj je to (nek latinski izraz, pa sem v evforiji pozabila). No, dobil je 3 zdravila in zdaj ga mažemo revčka. VČeraj tudi piti ni mogel, samo jokal, vreščal. Karkoli je dobil v usta, je jokal. Potem je zaspal in sem slišala, kako mu kruli. No, zdajle je pa pojedel en jogurt in je malo boljše volje, čeprav ni stanje v ustih videti nič boljše, mogoče ga le toliko več ne boli....
Za zraven je potem Matevž včeraj še padel in se mu je iz ust usula kri, ker je vse tako napeto, verjetno, ali pa se ugriznil v jezik, ki je ena sama velika rana.
No, tako mi preživljamo uvajalni dan v vrtcu

. V ponedeljek sem bila na roditeljskem sestanku, ker so vsi otroci na novo in je bil super vtis! Osebje mlado in zagnano

, prostori lepi, igrišče na vrtu, vse res lepo. Ima že svojo omarico in obešalnik, hi, hi. No, najbolj hecno pa jeto, da jih je v skupini 14 in so menda vsi rojeni leta 2006, razen enega, ki je 2005. Torej je Matevž najstarejši, mene je pa skoz skrbelo, da bo najmanjši. Nekaj otrok je bilo zraven in so sami mali cmokci. Aja, pa menda je 11 fantov in samo 3 punce, čisto drugače, kot je stanje med decemberkami

.
Nisem zdajle nič brala za nazaj, tako da samo vse pozdravljam...
< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 1.2.2007 9:39:03 >