IZVIRNO SPOROČILO: bino
NR: danes greva s prijateljico na razprodajo nosečniških oblačil lanske sezone v Popka. A se nama pridružiš? Kar se pa pospravljanja tiče te razumem, vendar jaz nikakor ne najdem časa al sem pa tako skurjena, da ne zmorem. Sem dala Bini emo malo metlico in smetišnico pa ona v grobem pospravi
.
BINO počak prihajammmmmmmmmmmm

. Mislim/vem

,da sem končala z nakupom nosečniških oblačil,no verjetno si bom edino nosečniški pas kupla ali kako se že reče tistemu,ker me prav fino boli spodnji del trebuha in občutek,da bo vse ven padlo ni prijeten.
Kdaj imaš morfologijo?
Tudi Maruša ima malo smetišnico in metlco pa sam avto vozi z njima,tako da nič kaj koristnega

.
Tudi mi smo danes imeli budnico že ob 6.15 je bila lakota,potem pa smejkec dalje in verjetno je še zdej,če je končno ni vrglo,upam upam upam.Sej skoraj popoldne nimam nič od nje,če mi takoj zaspi,ko jo dam v avto

.No jutri je sobota,torej bo mamina šola spanja obveljala in mami je nič ne bo vzela iz postlce,le naj joče malo za večja pljuča

,ati pa itak ne sme

.
Jana73 kofe že teče po žilah

?
Izabela objemček od Maruše,da se čimprej stanje normalizira.
Cuma meni pač ni nič takega znano,od kod ti to

?No sej jo je minilo,le kaj jo bo zdej še piknilo razen popoldnaskega spanja.
HIMH kdaj maš ti izpit?Jaz bi morala 1x v Lj,da grem direktorja vprašat,če je imel težko otroštvo in,da me končno puuuusti na miru.Mogoče bi se pa takrat organizirala pa te vzamem zraven,sam ob 15.00 bi mogla jaz biti doma.
Štajerke ste 7.2. za kofe? Pegica vidim te

.Je Neli že boljše?
Zdaj pa šibam na kosilo,po malo,upam,da bova lahko šli malo po trgovinah,kar bo pa mogoče če bo spala v varstvu,ejej le kaj jo je piknilo.
Uživajte!
l.p.
Irena