En lep dober večer od mame šnuci,ki je čist slabe volje...saj se bom potožila...
ampak najprej
za zdravega fantička
in še naprej lepo
ti želim pegica!!!!
žuni - pozdravljena in kot so že druge napisale...še kaj se oglasi!
Naša gospodična je bila danes končno cepljena.Po opoldanskem spancu je začela tožit,da jo boli nogica.Potem pa je bila cel dan teeeeeeečnaaaaaaa ko mali

in skozi se je nekaj drla.Po Calpolu je bilo boljše za nekaj časa...potem pa dalje tečnoba.Zdaj spi in upam,da jo čez noč neha bolet,ker bi se rada naspala.Odkar smo začeli spet s treningi in plavalnimi šolami za otroke,pridem zvečer totalno ožeta domov.
Slabe volje pa sem zato,ker se name očitno lepijo vse tegobe tega sveta,ali pa kdo nad mano dela voodoo črno magijo

....
Ta zadnja je pruh,ki sem ga kasirala po porodu.Pri 10ih letih sem že bila operirana na dimeljski in stegenski kili.Zdaj pa je na starem mestu spet začelo lesti ven...danes sem dobila napotnico in 8.10. sem že naročena na kirurgiji za pregled.Pa kako za

naj si privoščim pruh,pa še manj operacijo??!!Že operacijo nosa odlašam,pa ramo bi mogla porihtat - verjetno tudi operativno...katastrofa,no...ne vem kaj naj naredim.Če bo šlo,bom vlekla vsaj še leto dni,da bo Živa že tolko razumela,da mi je ne bo treba dvigovat brez potrebe.
Pa če nisem jaz primer za medicinski faks....šnucika - živi model za vse bolezni in tegobe.
Tako...sem se morala malo potožit...
Zdaj pa grem spat...upam,da ne padem s postelje in si še česa ne zlomim.
Lahko noč!